bigmom korsanlarının olaylar kızışana kadar kenarda beklemesi gerekiyordu :d yoksa orda bigmom ne kadar beceriksiz olsa da tayfayı kurtarırdı, perospero da kurtarırdı, daifuku da kurtarırdı, smoothie de kurtarırdı. hele perosperonun bi hareketine bakardı ya :d bozguna uğratmış dediğin şeyle sonucu bağlayamıyorsun ya bu beni üzüyor. adam altlarındaki gemiyi vuruyor :d hani ahtapotun biri gelip gemiyi ters çevirseydi o da bm korsanlarını bozguna uğratacaktı senin gibi yorumlarsak :dKing tek başına BM korsanlarını bozguna uğrattığında adamın gücü ve yeteneği anlaşılmalıydı diye düşünüyorum.Ben kökenine dair bir konu açacaktım daha toparlayamadım.
Ödüllerin kaptan etkisiyle de ilgisi fazla değil bileğinin hakkıyla alıyor hepsi.Kaptan etkisi Shanks tayfasında çok daha düşük ama diğer tayfalardan daha yüksek ödüllere sahip oldukları ima edildi.Yani yüksek ödülü olan birisine hadi ballısın kaptanından almışsın ödülü diyemezsin.Shanks tayfası bu işi bozuyor.Queen'in de kim olduğumu sanıyorsun diyip koca anaya dalması kendine olan güvenini gösteriyor gücünden dolayı.Darbesi de etki ediyor sonra paket yapıyor.Canavar korsanları cidden çok güçlü komutanlara sahip.Douriki olarak zaten en iyi oldukları kesindir dört tayfa içinde.
İyi yapmışsın.Senden daha vizyon sahibi olanlar da var ama.Clairvoyant nickini kapanlar var.
@Smoker ödül tahminlerini yasaklamanı öneriyorum çünkü...