Süre uzarsa dijitalden yayınlarlar belki.En iyi ihtimalle bu bölüm çıkacak son bölüm olur. Sonrasında Jump yayınlarının tamamına süresiz ara verilecek deniyor. En iyimser tahmin de Haziran ayı.
Ama basımı, dağıtımı vs durdurulmalı zaten şu an.
Süre uzarsa dijitalden yayınlarlar belki.En iyi ihtimalle bu bölüm çıkacak son bölüm olur. Sonrasında Jump yayınlarının tamamına süresiz ara verilecek deniyor. En iyimser tahmin de Haziran ayı.
Öyle bir şey yok ki. Virüs en fazla çelik ve plastikte yaşayabiliyor o da en fazla 3 gün.Virüsü sıkıntılı yapan şey, cansız nesnelerin üstünde iki haftadan fazla yaşayabilmesi, o yüzden elden ele dolaşan şeyler sıkıntılı.
Virüsü sıkıntılı yapan şey, cansız nesnelerin üstünde iki haftadan fazla yaşayabilmesi, o yüzden elden ele dolaşan şeyler sıkıntılı.
Öyle bir şey yok ki. Virüs en fazla çelik ve plastikte yaşayabiliyor o da en fazla 3 gün.
Ben öyle duydum.Öyle bir şey yok ki. Virüs en fazla çelik ve plastikte yaşayabiliyor o da en fazla 3 gün.
Zaten artık kime inanacağımıza şaşırdık.Türkiye’de herhangi bir profesörün açıklamasına inanmayın. Tv’ye çıkan her Prof önceden uyarılıyor. Azıcık bilgi vermeye başlayınca reklama girmek zorundalar.
Aslında virüs ortamlarda tamamen elimine olmuyormuş. Yüzeylerde kalıyor lakin 1-2 saatten sonra hastalık yapabilecek virüs sayısı kalmıyormuş.
Bu haberde havada 3 saat, bakırda 4 saat, çelikte 7 saat, kağıt üstünde 5 gün kalıyor diyor ama Prof. Dr. Alpay Azap geçen gün havada asılı kalmıyor, cansız nesneler üzerinde en fazla 1, 2 saat yaşıyor, o yüzden parayı dezenfekte etmeye gerek yok demişti. Her kafadan bir ses çıkıyor, doktorlar birbiriyle çelişiyor, özetle kimse bir şey bilmiyor.
Japonya'da karantina ya alınan gemide tam 40 gün sonra virüs izlerine rastlanmış. O yüzden kesin bilgiler geçerli değil gibi dostum.Öyle bir şey yok ki. Virüs en fazla çelik ve plastikte yaşayabiliyor o da en fazla 3 gün.
Kaynak?Japonya'da karantina ya alınan gemide tam 40 gün sonra virüs izlerine rastlanmış. O yüzden kesin bilgiler geçerli değil gibi dostum.
Ben jumpun ara vermesine sevindim Oda kafasını toplar rahatça çizer bu arada mangayi.
Hocam bulamadım kaçıncı sayfadaSmoker'in verdiği spoilerleri Türkçe'ye çevirip, konunun ilk mesajına ekliyorum. Her zaman yapılıyor bu. Mesajlar arasında tek tek spoiler aramanıza gerek yok. Haberiniz olsun.