Çıkarmak neye yarayacak? Zaruri bir gıda maddesi mi bu?Bence gereksiz. Eve teslimatla alınıverir manga dediğin. Yiyecek içecek üretimi son buluyor mu sanki?
Neye yarayacak çıkarmamak?
Çıkarmak neye yarayacak? Zaruri bir gıda maddesi mi bu?Bence gereksiz. Eve teslimatla alınıverir manga dediğin. Yiyecek içecek üretimi son buluyor mu sanki?
Neye yarayacak çıkarmamak?
Öyle bir şey pek mümkün değil. Bir mangayi sadece bir kişi çıkartmıyor. Bunun editörleri vs de var. Amaç toplu çalışmayı önlemek zaten. O yüzden eğer karantina önlemi alırlarsa komple dergi yayınlanmazJump online satar. Eski sayılar sonradan abonelere toplu verilir. Zaten online satışlar yüzünden basılı sayısı 4 te 1 mi ne azalmıştı. Buralarda dönüyordu goygoyu. 3 hafta falan çıkmaz belki sonra online yayınlama kararı alırlar.
Hayat duracak diye bir kaide yok
Çıkarırlar çünkü çıkarıyorlardı. İnsanları birbiriyle aşırı derecede haşır neşir yapacak bir şey değil ki manga satın almak. İnternetten sipariş vererek ve ya oradan okuyarak da yapabileceğin bir faaliyet neticede. Bu noktada kısıtlama getirmekle de yetinilebilir. Uçmak, eğitim, kafeler gibi çok kişiyle yakın temas halinde olman gereken bir şey de değil ki.Çıkarmak neye yarayacak? Zaruri bir gıda maddesi mi bu?
Okuyucu olarak değil, çalışan açısından düşün bunu. Oda tek başına çizip, bize göndermiyor.Çıkarırlar çünkü çıkarıyorlardı. İnsanları birbiriyle aşırı derecede haşır neşir yapacak bir şey değil ki manga satın almak. İnternetten sipariş vererek ve ya oradan okuyarak da yapabileceğin bir faaliyet neticede. Bu noktada kısıtlama getirmekle de yetinilebilir. Uçmak, eğitim, kafeler gibi çok kişiyle yakın temas halinde olman gereken bir şey de değil ki.
Basımda çalışanlar acaba risk grubunda mıdırlar? Bunu gerçekten bilmediğimden soruyorum. Yani kalabalık, ortamlarda virüsün hızla yayılabileceği yoğunluklarda mı çalışmaktalar?Okuyucu olarak değil, çalışan açısından düşün bunu. Oda tek başına çizip, bize göndermiyor.
Yayılma hızı japonya da baya düştü ya. Günde 70 vaka anca çıkıyor ki bu adamlar 3 aydır coronayla uğraşıyor o yüzden az bir sayı. Bence manga yayınlanır.Basımda çalışanlar acaba risk grubunda mıdırlar? Bunu gerçekten bilmediğimden soruyorum. Yani kalabalık, ortamlarda virüsün hızla yayılabileceği yoğunluklarda mı çalışmaktalar?
Virüsü sıkıntılı yapan şey, cansız nesnelerin üstünde iki haftadan fazla yaşayabilmesi, o yüzden elden ele dolaşan şeyler sıkıntılı.Basımda çalışanlar acaba risk grubunda mıdırlar? Bunu gerçekten bilmediğimden soruyorum. Yani kalabalık, ortamlarda virüsün hızla yayılabileceği yoğunluklarda mı çalışmaktalar?