Çok fazla nostaljik ortam olur. Muhtemelen marco ağlar.
Luffy Ace'in son sözlerini de iletme fırsatı bulamamıştı bu arkadaşlara. On numara ortam olur.Gelmeleri lazım. BM tayfası savaşa dahil olursa Marco ekibi bunları süpürmeli.
Çok fazla nostaljik ortam olur. Muhtemelen marco ağlar.
Luffy Ace'in son sözlerini de iletme fırsatı bulamamıştı bu arkadaşlara. On numara ortam olur.Gelmeleri lazım. BM tayfası savaşa dahil olursa Marco ekibi bunları süpürmeli.
Kesinlikle.Luffy Ace'in son sözlerini de iletme fırsatı bulamamıştı bu arkadaşlara. On numara ortam olur.
Bigmom Krize girip Kaido'ya dalacak, Kaido ile herkes savaşacak Bigmom dahil geri kalanlar da belli dozda dram yedikten sonra alacaklar tekini geçecekler köşelerine.Kesinlikle.
Hayır, bir de benim anlamadığım bu Oda'nın ne yapacağını çözebilen var mı cidden ? Wano'ya 2 yonkou, Cp-0, 8-10 nova, muhtemel Drake vasıtasıyla denizcileri doldurup ne yapmayı planlıyor ? Daha teke tek düzgün vs. çizemeyen adam böyle büyük bir savaş mı çizecek ? Hadi bunu çizdin... Ee o zaman son savaşı nasıl çizeceksin ? İki büyük savaşı çizecek totoş var mı sende ? Yoksa tek savaş çizecek de son savaş Enies Loby gibi küçük çaplı bir baskın mı olacak(Marijois'ya)?
One Piece is the goat diyor aga. Yine basıyor gaza.Çok erken başladı ya. Bölüme daha çok var.
Net olarak bir şey yazmadığı için kestirmek güç. Belki de bölümlerle alakası yok.
Sıçıp batıracak yine diyorsunBigmom Krize girip Kaido'ya dalacak, Kaido ile herkes savaşacak Bigmom dahil geri kalanlar da belli dozda dram yedikten sonra alacaklar tekini geçecekler köşelerine.
Aha yazıyorum buraya 2020'yi kazasız belasız atlatabilirsek olacak olanlar bunlar.
Yonko ödüllerini agzindan kaçırmıştı artık heyecandan. Çok güzel olursa bölüm illa yumurtluyor zati :dÇok erken başladı ya. Bölüme daha çok var.
Net olarak bir şey yazmadığı için kestirmek güç. Belki de bölümlerle alakası yok.
Belki içinden gelmiştir. Eski bölümlere bakmıştır falan.One Piece is the goat diyor aga. Yine basıyor gaza.
Ben o tarz efsane bir bölüm beklemiyorum zaten. En az 3-5 bölüm süründürecek gibi.Yonko ödüllerini agzindan kaçırmıştı artık heyecandan. Çok güzel olursa bölüm illa yumurtluyor zati :d
@Roronoa Zoro
Gidemedi. Hatta dediğine göre, yayınlara süresiz şekilde ara verilebilirmiş. Gidişata bağlı olarak yeni bölüm hiç çıkmayabilir. Bu herif doğrudan Jump'un içinden duyum alıyor.