Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Kanjuro fled with Momonosuke immediately to Orochi, also some of Kaido's men are fled too.
- Onigashima get informed by those men and defense systems get activated. But Star Disasters wanted to end this on sea.
- King flew and get top on ships. He burnt some of ships and sunk them. Sanji attack to King with a flame technique, but King is immune to all fire types, even lava. After some time Luffy came to help. Battle in skies began.
- Many ships of enemy come to toward our team. Zoro and Denjiro start to cut ships and open way. Nami also helps them with lightnings.
- Queen and Jack waiting at beach. İnuarashi and Doji wanted to destroy Jack, Kawamatsu and some of Scabbards wanted to Queen.
- Kaido and Big Mom on a balcony of palace. Mom wanted his cloud back, and Kaido wanted more alcohol.
Gerçek olamayacak kadar bomba bir spoiler ayrıca Oda'nın tarzına göre bir bölüme sığamayacak kadar çok olay var bizim bildiğimiz Oda sırf King'in uçarak gelip havada Sanji ve Luffy ile karşılaşması için bile kafadan 10 sayfayı hiç eder.Bir de festival başlamadan vs lerin başlamasını beklemiyorum ekip festivale havalı bir giriş yapacaktır sonra çarşı karışacaktır diye bekliyorum.
 
düşünsene savas çıkmaza girmiş kaybedecekler gibi marco beyaz sakal korsanlarını toplamış üstüne hıxırsapka müttefikleri big mom la dev korsanları eyy ne güzel olur
 
Smoker'in verdiği spoilerleri Türkçe'ye çevirip, konunun ilk mesajına ekliyorum. Her zaman yapılıyor bu. Mesajlar arasında tek tek spoiler aramanıza gerek yok. Haberiniz olsun.
 
Hayır, o tür bir şey değil. Sonucu gösterip, geriye dönüşler yapılabilirmiş.
Yapmasın öyle bir şey o kadar da değil zaten Oda'dan daha önce böyle bir yaklaşım görmedik hatırladığım kadarıyla genelde çoğu dram filminde ve ya dizide bu tarz bir tarz olabiliyor girişte son halini gösteriyor sonra 2 yıl önce deyip o hale nasıl geldiğini anlatıyor.One piece tarzı Oda tarzı değil gibi bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık