Tam çıkış yapacaktım ki mesajını gördüm. Ve tepkim şu oldu " "Kardeş öyle deme bura Sparta, Smoker da aslında, neydi o adamın adı, o işte.
Tam çıkış yapacaktım ki mesajını gördüm. Ve tepkim şu oldu " "Kardeş öyle deme bura Sparta, Smoker da aslında, neydi o adamın adı, o işte.
Aynen Zoro kaçar.Katılıyorum buna.Zoro, Kaido’ya her türlü dalacak o işin kaçarı yok
Luffy reyiz, Kid’i nasıl Law’ın üstüne kuma olarak getirdi ama...Aynen Zoro kaçar.Katılıyorum buna.
Şu seriiyi okurken sadece senin mutlu olman beni kahrediyor.Zaten bilerek saldırmadı niye geriliyon? Mihawk da Vista'ya tek atacağına onunla düello yaptı, böyle düşün.
Mutlu olmak için emek , çaba lazım.Şu seriiyi okurken sadece senin mutlu olman beni kahrediyor.
Lawı zoroya kuma getirmiş olmasın.Baksana mangada bile zoro değil law karar veriyor neyin ne olacağınaLuffy reyiz, Kid’i nasıl Law’ın üstüne kuma olarak getirdi ama...
Zoro’nun kuması olamaz çünkü tayfayı beraber kurdular sayılır. Law kim köpek yaaaaLawı zoroya kuma getirmiş olmasın.Baksana mangada bile zoro değil law karar veriyor neyin ne olacağına
Yok kral, mutluluk sana göklerden gelmiş, biz o kadar şanslı değiliz.Mutlu olmak için emek , çaba lazım.
Çocukluğumuzun muhteşem kavga çıkarma lafı yiyorsa yap tarzı.Kışkırtıcı ne yazmışım tam olarak?
Zoro’nun kuması olamaz çünkü tayfayı beraber kurdular sayılır. Law kim köpek yaaaa