Bir Zoro'ya hemen satış. Yazdım kenara. Kılıç kardeşim dersin sen.Zoro’nun kuması olamaz çünkü tayfayı beraber kurdular sayılır. Law kim köpek yaaaa
Bir Zoro'ya hemen satış. Yazdım kenara. Kılıç kardeşim dersin sen.Zoro’nun kuması olamaz çünkü tayfayı beraber kurdular sayılır. Law kim köpek yaaaa
Hayır. Weevil benim peşimde dediydi.Marco gelmeyecek arkadaşlar. Bunu kendisi belirtmedi mi?
Bu zaten gelmiyorum demek. Köyü bırakamam diyor, üstelik mesaj iletmesi için Neko'ya bir şey söylüyor, kendisi Wano'ya gelecek olsa niye Luffy'ye mesaj iletmesi için Neko'dan ricada bulunsun?Hayır. Weevil benim peşimde , işim var dediydi.
Gelmiyorum demedi net olarak.
Yeni shicibukai kararını unuttun heralde?Bu zaten gelmiyorum demek. Köyü bırakamam diyor, üstelik mesaj iletmesi için Neko'ya bir şey söylüyor, kendisi Wano'ya gelecek olsa niye Luffy'ye mesaj iletmesi için Neko'dan ricada bulunsun?
Daha ne desin, ne yapsın?
Sadece Weevil bir tehlike mi? Bir sürü korsan var ve orayı Kaido insin diye terketmez Marco. Üstelik karar ilan edildiğinde Neko çoktan yıla çıkmıştır.Yeni shicibukai kararını unuttun heralde?
Law ile Zoro fanları kılıç kardeşi olamaz diye bin kez dedik ama dinlediğin yok.Bir Zoro'ya hemen satış. Yazdım kenara. Kılıç kardeşim dersin sen.
Yok , ben zaten Marco gelecek demiyorum.Sadece Weevil bir tehlike mi? Bir sürü korsan var ve orayı Kaido insin diye terketmez Marco. Üstelik karar ilan edildiğinde Neko çoktan yıla çıkmıştır.
Marco'nun yer alacağı arc çok açık değil mi yahu?
Kılıç kardeşiyiz canım o ayrı. Arada dokundurmalar olur yaniiiBir Zoro'ya hemen satış. Yazdım kenara. Kılıç kardeşim dersin sen.