Roger: Çöpsün!Peh, bildiğin vatanı mahvetmiş herif. Maceraymış... “Roger ben arkama bakmayayım ya, bir şey olmamıştır” falan, sonra rerörö...
Roger: Çöpsün!Peh, bildiğin vatanı mahvetmiş herif. Maceraymış... “Roger ben arkama bakmayayım ya, bir şey olmamıştır” falan, sonra rerörö...
Shanks ile ne güzel kıyaslıyorsun öyle Oden'i.......Eyvallah. 50'ye kalmazdı bile.
Oden'in sağ kol seviyesinde olması için Wb'nin Wano'ya sağ kol seviyesinde falan gelmiş olması lazım ki o sırada Oden de Yk3 falan olsun. Hee 33 yaşında yonkou olan Shanks kenarda dururken 39 yaşındaki Wb'nin Wano'da sağ kol civarı olması da çok mantıklı tabi ki. Yanardağ gibi mantık püskürüyor yine güç endeksli yorumlarınızdan. Maşallah
Bu işin sahsen'i mi var arkadaş ? Bb bence sağ kol seviyesi. Şahsen yani. Al bakalım.Şahsen kelimesinin nesini anlayamadın?
WB inanılmaz değil tehlikeli bir şey geliyor diyor ayrıca. Delinin teki yoktan kendisine saldırınca ne demesini bekliyordun?
Keşke daha dikkatli okusaydın kekocumShanks ile ne güzel kıyaslıyorsun öyle Oden'i.......
Koy bakalım 33 yaşındaki Shanks'ı Oroçi'nin karşısına. Azcık kafanda canlandır o sahneyi, yalvarırım reyiz.
Koca anayıda Elbafta indirirlerBen Oden'a hep inanıyordum. Bizans oyunlarıyla ayağını kaydırmışlardır yiģidin. Ee Momo'nun babasından bu beklenirdi.
9 Kın için de bir an şüphe etmediydim.
@Smoker konudan bağımsız. Koca Ana'nın evlatlarıyla ilgili bir bilgi var mı kulislerde?
Bir önceki meşazda 39 yaşındaki adama yonko civarı demişsin işte yaw. O gücü görse Oroçi o yola başvurur mu sence?Bu işin sahsen'i mi var arkadaş ? Bb bence sağ kol seviyesi. Şahsen yani. Al bakalım.
Keşke daha dikkatli okusaydın kekocum
Allah u Ekber.Bir önceki meşazda 39 yaşındaki adama yonko civarı demişsin işte yaw. O gücü görse Oroçi o yola başvurur mu sence?
İki artistik patinaj yapanı admiral, yonko yapmaktan vazgeçmen lazım reyiz.
Yk3-4 arası bir seviye idealdir. Bence.Allah u Ekber.
WB Wano'ya geldiğinde Oden'in seviyesi neydi tahminen ?
WB peki ?Yk3-4 arası bir seviye idealdir. Bence.
Bilemedim. Admiral desem admiralin boynu bükük kalır, ama Wb'ye de daha azı yakışmaz.WB peki ?
Kesin dwemerlar yapmıştır.Vay be, bi koyup on alıyorsun :S ne bu la bet sitesi reklamı gibi :S Ardındaki mantık açıklanmadan karakter gömmeyelim bence, bu kılıçları elfler mi cüceler mi yapmıştı hangi seri bu :S
Meyve yiyen kılıç var. Neden olmasın?Neden olmasın.
O değil de 3 haki türü= 3 kılıç stili..Tehlikenin farkında mısın?