Muhtemelen gemiler yemdi.Olabilir sonuç olarak tamamen yok edildiklerini düşünen yoktur herhalde.
Muhtemelen gemiler yemdi.Olabilir sonuç olarak tamamen yok edildiklerini düşünen yoktur herhalde.
Shanks 33 yaşında yonkou oldu yonkouları aşan Wb 39 yaşında amiraldi ?Bilemedim. Admiral desem admiralin boynu bükük kalır, ama Wb'ye de daha azı yakışmaz.
Oda nın 10 bin kişilik gemiyi bir anda hiç ediceğini gercekten düşünüyor musun ? Franky i küçümseme ...istihbarat gelmiştir tayfaya bunun üzerine sunny nin bile basit bir kopyasını yapmıştır FrankyFranky gemi kaplamayı biliyor muydu?
O 4 bin kişinin yanına Luffynin filo da gelse tadından yenmeyecek.Flasback sonrası ne olacak diye merak ediyorsanız benim teorim şu...Bence bütün sır bu resimde gizli.
Kim durduk yere fazladan 5 bin kişilik gemi yapar ki.Franky durduk yere yapıyor. Çünkü diğer 5 bin kişilik gemi Orochiye yem olacak.Frank asıl gemileri bence baloncuk ile kaplayacak bizimkiler denizin altından çıkacak.Köprüler yıkıldığı için 4 bin kişi gemilerle toplanacak.
İster misin onuda Luffy eline alsın samuraya benzemek için?Nerden baksan rezalet ya. Artık OP'u tanımlayan söz şu olmalı: ENMA ortaya çıktı, mertlik bozuldu. Ulan eline bir alet alıyon, hooopp hakin kat be kat güçleniyor.
Savaş başlıyor, bilmem kaç saat sonra diye son kısma geçiyor.@Smoker Kınlarında show yaptığı bilgiler devam ediyor mu? Özellikle Denjiro'yu merak ediyorum.
Gerçi haklısın Franky işçilik konusunda bayağı sağlam elemandır. Ama ben kaplama tekniğini nerden öğrenmiş olabilirki demek istemiştim. Çünkü tanıdığım Franky denizaltı yapar, ilk aklıma gelen o.Oda nın 10 bin kişilik gemiyi bir anda hiç ediceğini gercekten düşünüyor musun ? Franky i küçümseme ...istihbarat gelmiştir tayfaya bunun üzerine sunny nin bile basit bir kopyasını yapmıştır Franky
Mangrow ağaçlarından yapılma Sabaody ve köklerinin ulaştığı balık adam adası dışında hiç bir yerde kaplama olamaz çunkü basınç yüzünden baloncuk patlıyor denildi. Ha WB tayfası nasıl Marineford'a gitti dersen iki ada zaten bitişik.Flasback sonrası ne olacak diye merak ediyorsanız benim teorim şu...Bence bütün sır bu resimde gizli.
Kim durduk yere fazladan 5 bin kişilik gemi yapar ki.Franky durduk yere yapıyor. Çünkü diğer 5 bin kişilik gemi Orochiye yem olacak.Frank asıl gemileri bence baloncuk ile kaplayacak bizimkiler denizin altından çıkacak.Köprüler yıkıldığı için 4 bin kişi gemilerle toplanacak.
OhaaBan D. Age Orochiden yılan çorbası yapar şifa niyetine içer