Oroçi Oden'in ailesini ele geçirmiştir herhalde..Oden genç Kaido ile denk dövüşmüş ve sonlara doğru o malum derin kesiği atmış... Sonra ne oldu da dövüşü bıraktı acaba?
Oroçi Oden'in ailesini ele geçirmiştir herhalde..Oden genç Kaido ile denk dövüşmüş ve sonlara doğru o malum derin kesiği atmış... Sonra ne oldu da dövüşü bıraktı acaba?
Bu değil de yukarıda jinbei ile yazdığın şey çok hoşuma gitti. Olursa çok hoş olur.Koca anayıda Elbafta indirirler
Ben bu mürekkep israfını başka bir adada daha görmek istemiyorum artık. Gerekirse arc 50 bölüm daha uzun sürsün ama şu ruh hastası kadından kurtulalım artık.Koca anayıda Elbafta indirirler
Bence öyle olur. Sunny yi yedirmezler. Birde İzo'nun da gelme ihtimali var bence..Bu değil de yukarıda jinbei ile yazdığın şey çok hoşuma gitti. Olursa çok hoş olur.
Franky gemi kaplamayı biliyor muydu?Flasback sonrası ne olacak diye merak ediyorsanız benim teorim şu...Bence bütün sır bu resimde gizli.
Kim durduk yere fazladan 5 bin kişilik gemi yapar ki.Franky durduk yere yapıyor. Çünkü diğer 5 bin kişilik gemi Orochiye yem olacak.Frank asıl gemileri bence baloncuk ile kaplayacak bizimkiler denizin altından çıkacak.Köprüler yıkıldığı için 4 bin kişi gemilerle toplanacak.
Kesin Koshiro çıkacak!@Smoker Kınlarında show yaptığı bilgiler devam ediyor mu? Özellikle Denjiro'yu merak ediyorum.
Kinemun Oden'in sağ kolu. Show'u onun yapması lazım ama şu ana kadar hiç o havayı veremdi. Law da kesmişti bunu. İnu, Neko, Ashura ise farklı. En büyük beklentimiz tabiki Oda'nın sakladığı Denjiro'dan.Kinemon ne şov yapabilir diye düşünüyorum :l
Denjiro reyiz yapmıştır ama şovunu.
Fazla beş binlik gemiyi ekstra müttefik çıkacak diye düşündük ama dediğin gibi bu saatten sonra o anlamı buymuş diyeceğiz gibi gözüküyor.Flasback sonrası ne olacak diye merak ediyorsanız benim teorim şu...Bence bütün sır bu resimde gizli.
Kim durduk yere fazladan 5 bin kişilik gemi yapar ki.Franky durduk yere yapıyor. Çünkü diğer 5 bin kişilik gemi Orochiye yem olacak.Frank asıl gemileri bence baloncuk ile kaplayacak bizimkiler denizin altından çıkacak.Köprüler yıkıldığı için 4 bin kişi gemilerle toplanacak.
Olabilir sonuç olarak tamamen yok edildiklerini düşünen yoktur herhalde.Flasback sonrası ne olacak diye merak ediyorsanız benim teorim şu...Bence bütün sır bu resimde gizli.