He gülüm anlat. Sen helva yerken ben de çeğerdek çitliyemGarp kıvamında olsaydı çoktan Wano'da Kaido'nun helvası dağıtılmış olurdu.
O mesajda amiral mi eder demişim ?Zirve Sengoku ve Garp ancak amiral falan mı ediyor yani?
He gülüm anlat. Sen helva yerken ben de çeğerdek çitliyemGarp kıvamında olsaydı çoktan Wano'da Kaido'nun helvası dağıtılmış olurdu.
O mesajda amiral mi eder demişim ?Zirve Sengoku ve Garp ancak amiral falan mı ediyor yani?
Olay Mihawk'a dönmesin de Mihawktan güçlü kesin diyemeyiz bence.Kılıç ustaları ile dalga geçiliyordu ben ondan yazdım sen dalga gecmiyorsan,güçlü olabileceklerini kabul ediyorsan sorun yok,zirveye yakınlarda kılıç ustası oluyorsa zirve güçte bir kılıç ustasıd olabilir belki ilerde.Benim bahsettiğim konu bu değil. Ki Oden'in gücüne şaşıran yoktur, herkes Mihawk'dan güçlü olacağını bekliyordu zaten, yine de Roger ya da WB edemeyeceği için problem yok. Yani kılıçustası ne kadar güçlü olursa olsun, zirvedekilerden aşağıda kalmaya mecbur. Ryuuma istisna olabilir ki Ryuuma da güçlü Mihawk'dan.
He gülüm anlat. Sen helva yerken ben de çeğerdek çitliyem
Komutan seviyesi ? Akainu seviyesi olarak düzeltelim onu.Bobbin'e komutan seviyesi diyen zat-ı muhterem,şimdi de kendinden emin bir şekilde oden yonkou seviyesi diyor.İnsanlar hakikaten garip.
Ben kılıç ustalarıyla dalga geçmem yav, şimdiki Zorocular yeni yeni Ryuma sevmeye başlamışken bena daha seride adı geçmezken güzellemeler yapardım. Sadece karakterlere olmayan misyonlar yükleyerek kendilerini her şeyi yalamış yutmuş konumunda görmeleri irrite ediyo.Olay Mihawk'a dönmesin de Mihawktan güçlü kesin diyemeyiz bence.Kılıç ustaları ile dalga geçiliyordu ben ondan yazdım sen dalga gecmiyorsan,güçlü olabileceklerini kabul ediyorsan sorun yok,zirveye yakınlarda kılıç ustası oluyorsa zirve güçte bir kılıç ustasıd olabilir belki ilerde.
Şunun saçma efektler içermeyen versiyonu var mı?şşş itaat et reise.
Amiralden aşağı çıkmaz babalar gibi zirve Sengoku ve Garp seviyesi demişsin. Soruyu güncelleyelim.He gülüm anlat. Sen helva yerken ben de çeğerdek çitliyem
O mesajda amiral mi eder demişim ?
Ayıpsın olmaz mı?Şunun saçma efektler içermeyen versiyonu var mı?
Reyis de görmesekşşş itaat et reise.