Karaktersiz olacağına, en fazla beceriksiz olur. Ki, rakibin gücünü bilmediği için afallayan birini görmek çok nadir de değil. Sıkıntı olmaz bence.Öldürememeside skandal.Salak dediği adamı elinden kaçırmış.Püh sana Oden
Karaktersiz olacağına, en fazla beceriksiz olur. Ki, rakibin gücünü bilmediği için afallayan birini görmek çok nadir de değil. Sıkıntı olmaz bence.Öldürememeside skandal.Salak dediği adamı elinden kaçırmış.Püh sana Oden
Yediği meyve çok op ama tutsa bile verdiği güçten teke gidemeyebilir.Öldürememeside skandal.Salak dediği adamı elinden kaçırmış.Püh sana Oden
Belliydi olayın Hydra'ya bağlanacağı. Oden'in karakterinde öyle bir durum yok zaten. Keser yani.@RedTeroR Senin dediğin gibi, meyveye bağlandı olay.
En son Orochi sunny go'yu bombalamisti kinemonlar hüngür hüngür ağlıyordu. Ben çok merak ediyorum nasıl bağlanacak vesaire. Bu fb ne kadar güzel olsa da bir an önce savaşa dönsün istiyorum.Bittisin şu filler artık yine döndük boş bölümlere.
Önemli bir kaybın olmayacağını biliyoruz ama merak ediyoruz. Benim aklım da orada kaldı. Neyse ki Law'ın planı var. : ))En son Orochi sunny go'yu bombalamisti kinemonlar hüngür hüngür ağlıyordu. Ben çok merak ediyorum nasıl bağlanacak vesaire. Bu fb ne kadar güzel olsa da bir an önce savaşa dönsün istiyorum.