Yok ben o kadar yapamıyorum ya. Beni rahatsız eden bir şey olunca görmezden gelemiyorum.@Alpamis'dan falan bir şeyler kapaydın sen de bugüne kadar, eğer manga seni ikna edemiyorsa kendi kendini ikna edeceksin hacı. Hayat zor biliyon
Oden meyvesini geçemiyor veledin, bundan ötesi yok boşa bekleme daha anlamlı bir anlatış.
Meyve de olur. Önemli olan Oden'in niyeti.
Reis ben o yorumlara bilerek cevap vermedim. Mevzu uzamasın, boşver.bişeyin temizlenmesine gerek yok, şuna bile boş yapıyorsunuz ya siz inanılmazsınız. gifin atılma amacı, o karede edilen laf ki "bırak gelsin" di. bunu bağlamından ayırıp neden teröriste şehide vadana bağlıyorsunuz la :S karar vericiler gidip teröristle anlaşır, teröristin mecliste barınmasına, toplum içinde yer edinmesine ön ayak olur, şehitler verilir kelle olur sen burda işte ahlak kasarsın, vatan severlik kasarsın. ben yarın öbür gün hitler gifi atınca katledilen onca insandan utanıp tepki vermeni bekliyorum. hani yok öyle olmaz ben sadece bizden ölenler olursa o zaman empati beslerim diyorsan geç, geeeeççççç.