Wano'yu yönetenler de o sıra 101 oynuyorlar zaten.Peh, bildiğin vatanı mahvetmiş herif. Maceraymış... “Roger ben arkama bakmayayım ya, bir şey olmamıştır” falan, sonra rerörö...
Oden olmasa bunlara bizimkiler bile yardım edemezdi.
Wano'yu yönetenler de o sıra 101 oynuyorlar zaten.Peh, bildiğin vatanı mahvetmiş herif. Maceraymış... “Roger ben arkama bakmayayım ya, bir şey olmamıştır” falan, sonra rerörö...
Haydaaa işte bu güzel haber. Oden yerini üstüme alınmadım çünkü Oden’i seviyorum İçimize su serpttin Smoker reyisBayrakları hazırlayın yavaştan. Haftaya burası karışacak. Bugün dansöz gibi kıvıran Oden, haftaya başlarını kıvırtacak. Oden'e sallayanlar da buna dahil. Yonko seviyesi denilen Semimaru'nun da ırzına geçiyorlar. İnancınızı yitirmeyin. Ayrıca sağlam bir kaynaktan aldığım duyuma göre, flashback için önümüzdeki haftadan hariç bir bölüm daha olacak.
Yeni bölüm sneak peek
İnancımızı hiç kaybetmedik. Oden’in kıymetli annesine bile küfür edecek kadar kendini kaybedenlere haftaya bizzat mangadan cevap verilecek.Bayrakları hazırlayın yavaştan. Haftaya burası karışacak. Bugün dansöz gibi kıvıran Oden, haftaya başlarını kıvırtacak. Oden'e sallayanlar da buna dahil. Yonko seviyesi denilen Semimaru'nun da ırzına geçiyorlar. İnancınızı yitirmeyin. Ayrıca sağlam bir kaynaktan aldığım duyuma göre, flashback için önümüzdeki haftadan hariç bir bölüm daha olacak.
Yeni bölüm sneak peek
Çorba dediğin dili yakar en fazla.Bayrakları hazırlayın yavaştan. Haftaya burası karışacak. Bugün dansöz gibi kıvıran Oden, haftaya başlarını kıvırtacak. Oden'e sallayanlar da buna dahil. Yonko seviyesi denilen Semimaru'nun da ırzına geçiyorlar. İnancınızı yitirmeyin. Ayrıca sağlam bir kaynaktan aldığım duyuma göre, flashback için önümüzdeki haftadan hariç bir bölüm daha olacak.
Yeni bölüm sneak peek
Valla anlatılan gibiyse Dokuz Çöp dediklerimiz bile mahvetmiş ortalığı. Özellikle Denjiro, Kikunojo ve Kawamatsu için ibretlik şeyler söyleniyor.Çorba dediğin dili yakar en fazla.
Allahımmm sana geliyorummm!Valla anlatılan gibiyse Dokuz Çöp dediklerimiz bile mahvetmiş ortalığı. Özellikle Denjiro, Kikunojo ve Kawamatsu için ibretlik şeyler söyleniyor.
Eyvallah Smoker-san.Bayrakları hazırlayın yavaştan. Haftaya burası karışacak. Bugün dansöz gibi kıvıran Oden, haftaya başlarını kıvırtacak. Oden'e sallayanlar da buna dahil. Yonko seviyesi denilen Semimaru'nun da ırzına geçiyorlar. İnancınızı yitirmeyin. Ayrıca sağlam bir kaynaktan aldığım duyuma göre, flashback için önümüzdeki haftadan hariç bir bölüm daha olacak.
Yeni bölüm sneak peek
Şinobu için hain diyorlar, ama bizimkilerin safına geçmiş sanırım savaşta. Çiçek Başkenti falan yok oluyormuş savaşta.Allahımmm sana geliyorummm!
Of of of müthiş. Bu bilgiler için sana teşekkür ediyoruz Smoker Bu Oden’in dans sebebini de senin dediğin gibi Şinobu açıklar muhtemelenŞinobu için hain diyorlar, ama bizimkilerin safına geçmiş sanırım savaşta. Çiçek Başkenti falan yok oluyormuş savaşta.