Roger kaliteli bir cins çıktı cidden de. Güzel ama sevdim ben. Luffy'den keskin farklılıklarının olması da cabası.Böyle bir durumda Zoro dövüşe zorlamaz bence ya. Bu Roger ayrı bir manyak çıktı. Kid'den beter bu. Eşi benzeri yok.
Roger kaliteli bir cins çıktı cidden de. Güzel ama sevdim ben. Luffy'den keskin farklılıklarının olması da cabası.Böyle bir durumda Zoro dövüşe zorlamaz bence ya. Bu Roger ayrı bir manyak çıktı. Kid'den beter bu. Eşi benzeri yok.
Şükür ki böyle çıktı. Erdiği zaman da çok kaliteli ermesini istemem gene pislik kalsın. Luffy çok başka bir insan evladı, boşuna fanı olmadık anasını satayım.Roger kaliteli bir cins çıktı cidden de. Güzel ama sevdim ben. Luffy'den keskin farklılıklarının olması da cabası.
Böyle manyaklar da lazım. Ben de sevdim. Luffy'den farklı olması da güzel. Sonuçta bazı yönlerden her türlü bir bağ var. Shanks ve Rayleigh gördü bu bağı. Birebir aynı olmalarına da gerek yok.Roger kaliteli bir cins çıktı cidden de. Güzel ama sevdim ben. Luffy'den keskin farklılıklarının olması da cabası.
Öyle. Her şeyi aynı olsaydı reenkarnasyon muhabbeti dönecekti gereksiz yere. Bazı benzerliklerin olması fazlasıyla yeterli.Böyle manyaklar da lazım. Ben de sevdim. Luffy'den farklı olması da güzel. Sonuçta bazı yönlerden her türlü bir bağ var. Shanks ve Rayleigh gördü bu bağı. Birebir aynı olmalarına da gerek yok.
Aynen, o şekilde bildiğin Naruto olurdu. :/Öyle. Her şeyi aynı olsaydı reenkarnasyon muhabbeti dönecekti gereksiz yere. Bazı benzerliklerin olması fazlasıyla yeterli.
Ben bir ara ondan korkmadım değil hani. Nesillerdir D'ler arasında devam eden kavga muhabeti falan... Luffy ve Teach'in atalarından kalma ve yüz yıllardır nesillere aktarılan bir kan davası mesela.Aynen, o şekilde bildiğin Naruto olurdu. :/
Kan davası olabilir de, karakterlerin birebir aynı kişilikte olmaları ve aynı güçleri falan kullanmaları bayıyor ya.Ben bir ara ondan korkmadım değil hani. Nesillerdir D'ler arasında devam eden kavga muhabetti falan. Luffy ve Teach'in atalarından kalma ve yüz yıllardır nesillere aktarılan bir kan davası mesela.
'He also stated Roger was alone in God Valley' bunu derken Roger tayfasız ama Garp ve denizcilerin olduğunu mu yoksa kimse yokken gerçeken tek başına mı ?- Whiteboard already know Roger's location. He doesn't want to fight with him, but he said "This is inevitable". He also stated Roger was alone in God Valley.
Roger tayfasız.'He also stated Roger was alone in God Valley' bunu derken Roger tayfasız ama Garp ve denizcilerin olduğunu mu yoksa kimse yokken gerçeken tek başına mı ?
Shanks fanları üzülmez de ama Mihawk fanları...Shanks ve Mihawk fanları üzülmesin, ama bu ikilinin dövüşü gazetelere çıkıyor ve dünyada olay oluyormuş.