Hadi bakalım. Bekliyoruz.Net spoiler geldi sonunda. Akşama yazacağım. Önceki gelenler gibi, ama alakasız bazı kısımlar da var.
Hadi bakalım. Bekliyoruz.Net spoiler geldi sonunda. Akşama yazacağım. Önceki gelenler gibi, ama alakasız bazı kısımlar da var.
Roger fanı kim?Ya da vazgeçtim. Roger fanları bilmesin. Beyazbaba sevenleri özele bekliyorum spoiler için.
Roger kim?Roger fanı kim?
Mesela sen. Nickin bile Roronoa Roger Zoro.Roger fanı kim?
Ben çoktan italya modunu açtım.Ya da vazgeçtim. Roger fanları bilmesin. Beyazbaba sevenleri özele bekliyorum spoiler için.
Beyazsakal aslan gibidir,hiç bir spoiler ve ya bölüm onun değerini düşüremez.Ya da vazgeçtim. Roger fanları bilmesin. Beyazbaba sevenleri özele bekliyorum spoiler için.
Geyik konusunda yazdıklarımı ciddiye almayalım lütfen. Babalık en sevdiğim 10 karakter içindedir.Mesela sen. Nickin bile Roronoa Roger Zoro.
Nickinden belli oluyor.Geyik konusunda yazdıklarımı ciddiye almayalım lütfen. Babalık en sevdiğim 10 karakter içindedir.
Cenazeyi özelden kaldıracaksınız anlaşıldı. Rogercılar taziyeye gelirler.Ya da vazgeçtim. Roger fanları bilmesin. Beyazbaba sevenleri özele bekliyorum spoiler için.