Aklınıza sağlıkAnlaşılan istediğiyle herkesle dövüşüp kendini tatmin etmek isteyen serseri Roger BABA dayağı yiyip biraz saygı öğreniyor.
Aklınıza sağlıkAnlaşılan istediğiyle herkesle dövüşüp kendini tatmin etmek isteyen serseri Roger BABA dayağı yiyip biraz saygı öğreniyor.
TeşekkürlerRoger tayfasız.
Bencede böyle olur. Yoksa Shanks o yarayı Teach'ten nasıl alabilir..Bunu beklemiyordum işte. Umarım sadece ikisi değil de tayfaca dövüşüyorlardır.
Shanks yarasını daha sonraki bir tarihte alıyor. Bu savaşta olmayacak.Bencede böyle olur. Yoksa Shanks o yarayı Teach'ten nasıl alabilir..
Roger'ın da hastalığı yüzünden maceraya atıldığını düşünüyorum..
Sence Garp&Roger vs Xebec mi oldu yoksaRoger tayfasız.
İlki.Sence Garp&Roger vs Xebec mi oldu yoksa
Garp&Roger vs Xebec, BM, WB, Kaido, Shiki, Captain John...... mı?
Bekleyip görücez buggy kendisi demişti racıra karşı denk dövüşebilen tek adam diye.Burdan kavga ediceklerine net eminiz artık.Keza forumun fanlarının zannettiği gibi racırın wb ye dayaK atmışlığı yok wb ninde ona yok haliyle.Yani boşuna hava civa yapmayın racırın wb yi dövdüğü bir manga sayfası göremiceksiniz.Roger'ın küskü yediği yerde WB ayva yer.
Konuş be reiz.WB haterleri titremeye başladı bile.Dövüş başlıyor. Birkaç panel görüyoruz, sonra iki tarafı ayrı ayrı gösteriyor bandajlı olarak.
Hikayenin temeli bu dediğinden çok farklı çıkmayacak gibi yalnız.Ben bir ara ondan korkmadım değil hani. Nesillerdir D'ler arasında devam eden kavga muhabeti falan... Luffy ve Teach'in atalarından kalma ve yüz yıllardır nesillere aktarılan bir kan davası mesela.