Tayfalar arası savaş olmuyor gibi. Ya da Wb vs Roger sonrası duruyorlar.- Roger and Whitebeard fighting with equal terms. Both crew shocked when see this.
Tayfalar arası savaş olmuyor gibi. Ya da Wb vs Roger sonrası duruyorlar.- Roger and Whitebeard fighting with equal terms. Both crew shocked when see this.
Luffy = Roger olmadığına çok sevindim şahsen. Saçma sapan bir döngü olurdu.Luffy=Roger diyenler de artık vazgeçerler umarım Roger'ın şöyle bir kafa yaşadığını gördükten sonra.
Panelleri deli gibi inceleyip, detaylı analizi yapıp kim 100 kim 99 bulacağız! Öyle spoilerdan gelen bilgiyi kabul etmeyiz! Bölüm çıktığı gibi forumda anket şeklinde milli iradeye de soracağız!!- Roger and Whitebeard fighting with equal terms. Both crew shocked when see this.
Olmadığı belliydi zaten Rogerı anlattıkları kadarıyla. Son bölümlerle beraber net şekilde anlaşıldı.Luffy = Roger olmadığına çok sevindim şahsen. Saçma sapan bir döngü olurdu.
@Smoker Umarım spoiler doğrudur izleriz kapışmalarını. Gerçi bir iki kılıç tokuşturup geçiştirebilir.
Burada asıl sorulması gereken soru Shanks ve Makino'nun bebeğinin kime çekeceği. OP bittikten sonra bu güzel çocuğun serisini okuyacağız sonuçta.Luffy=Roger diyenler de artık vazgeçerler umarım Roger'ın şöyle bir kafa yaşadığını gördükten sonra.
Aynen öyle.Olmadığı belliydi zaten Rogerı anlattıkları kadarıyla. Son bölümlerle beraber net şekilde anlaşıldı.
Seri sonu "Korsanlar çağı" diye bir şey kalmayacak muhtemelen. Ya da macera yaşanırcasına bir evrenin geride kalacağını sanmıyorum.Burada asıl sorulması gereken soru Shanks ve Makino'nun bebeğinin kime çekeceği. OP bittikten sonra bu güzel çocuğun serisini okuyacağız sonuçta.
Dövüş başlıyor. Birkaç panel görüyoruz, sonra iki tarafı ayrı ayrı gösteriyor bandajlı olarak.Luffy = Roger olmadığına çok sevindim şahsen. Saçma sapan bir döngü olurdu.
@Smoker Umarım spoiler doğrudur izleriz kapışmalarını. Gerçi bir iki kılıç tokuşturup geçiştirebilir.
Chopper'ın dedesi tarafsız sarıyor heralde.Dövüş başlıyor. Birkaç panel görüyoruz, sonra iki tarafı ayrı ayrı gösteriyor bandajlı olarak.