Gerçi bir saniye düşününce oğlu da aynıydı.İlle de en güçlü adamı yeneceğim diye wb peşine düştü.O dönem wb en güçlü adam olarak biliniyorsa Roger da bunu düşündü belki de.En güçlü adamı yenmeden ölmeyeyim diye.
Ben Roger'i sevdim. Burnu bile hoşuma gitti.
Roger'ın soyadı D. olmasaydı daha ünlü olurdu muhtemelen. Özgür Medya yokmuş işte sürekli baskı yapıyorlarmış. Yoksa Beyazsakal'ın reklam alması mümkün değil.Sonra hep beraber Gaban'ı dövüyorlar
WB açtığı kreşle senin Buggy Reis'in ve kaptanının güneşini baya bir kapatmış ama
Garp alır xdBen Roger'i sevdim. Burnu bile hoşuma gitti.
Spoiler tutarsa öyle olmayacak.Garp alır xd
Gök yarılması görüp evimize döneriz yine
Lütfü'nün de soy ismi D ama gördüğün gibi biri beşe katlayıp yazıyorlar xD Hadi hadi kreş iyi iş çıkarmış senin ekibin tamamı bir WB ediyor işte yine iyisinRoger'ın soyadı D. olmasaydı daha ünlü olurdu muhtemelen. Özgür Medya yokmuş işte sürekli baskı yapıyorlarmış. Yoksa Beyazsakal'ın reklam alması mümkün değil.
Luffy de dövüşmekten hoşlanan bir adam. Roger'cı ile iyi anlaşırlardı.Biz luficiyiz gardaş, Luffy'nin tanısaydı ağzına iki tane çakacağı adamı tutmayız.
Evet. Wb'nin, Roger yaşarken de en güçlü adam olduğu bilgisi doğru ise Racır ölmeden dünyanın en güçlü adamını test etmek istemiş olabilir.Gerçi bir saniye düşününce oğlu da aynıydı.İlle de en güçlü adamı yeneceğim diye wb peşine düştü.O dönem wb en güçlü adam olarak biliniyorsa Roger da bunu düşündü belki de.En güçlü adamı yenmeden ölmeyeyim diye.
Luffy, Roger'in oğlu olsun ister miydin?Luffy de dövüşmekten hoşlanan bir adam. Roger'cı ile iyi anlaşırlardı.