Bigmom krize girerse çocuğu tam doğmadan çıkarıp Rogerin kafaya vurur bunu bildiği için pala reis hiç o topa girmeden yavaştan alacağını alıp uzadı.Hamile diye acıdı yoksa katlederdi.
Bigmom krize girerse çocuğu tam doğmadan çıkarıp Rogerin kafaya vurur bunu bildiği için pala reis hiç o topa girmeden yavaştan alacağını alıp uzadı.Hamile diye acıdı yoksa katlederdi.
Beyazsakal dayak attıktan sonra Oden'i nasıl almış olabilir?Eğlenmek istediğinde Garp ve Sengoku'yu ölmek istediğinde WB'yi arıyor burunlu Bu son olabilir falan diye iç çekmiş
Şimdi Rojırcı ne demek ona bağlı, Rojır daha güçlüdür diyorum lakin psikopatın teki gibi duruyor, WB daha düzgün bi adam.@Roronoa Zoro
Sen de bizimlesin di mi? Roger'cılar olarak sayımız az gibi duruyor.
@Kompositör
Pala Reyiz zamaninda ayarı vermiş kaptanı ile birlikte dövmüş bunları.
Sonra hep beraber Gaban'ı dövüyorlarBeyazsakal dayak attıktan sonra Oden'i nasıl almış olabilir?
Düşünsene Beyazsakal gelip dövüyor Roger'ı...
Oden "Yaaa kaptan bu adamı çok kötü dövdün sen!! En iyisi ben bu adamın yanına geçeyim" falan diyecek herhalde. Roger'ın Oden'i alabilmesi için Beyazsakal'dan fazla irade göstermesi lazım. Bunun içinde yapabileceği tek bir şey var Beyazsakal'ı yenmek.
Her şeyiyle Roger'cı olacan.Şimdi Rojırcı ne demek ona bağlı, Rojır daha güçlüdür diyorum lakin psikopatın teki gibi duruyor, WB daha düzgün bi adam.
Biz luficiyiz gardaş, Luffy'nin tanısaydı ağzına iki tane çakacağı adamı tutmayız.Her şeyiyle Roger'cı olacan.