Umut kesecek bir şey yok ya. Ben net bir şey çıkana kadar konuşmuyorum sadece.Bu arada merak ettim Mihawk'tan umudu kesmeye başlayan var mı?
Mihawkbahagshsshdgdhdh valla çizecekler xdSchi’lerin ödülünü de gösterip, oradan geçsin Wano’ya. Hepimiz mutlu olalım
Hahaha ÇizemezlerrrrrMihawkbahagshsshdgdhdh valla çizecekler xd
Yani, Mihawk hala dünyanın en güçlü kılıç ustası. Muhattabı da Shanks ligindekiler olacaktır. Mangadaki herşey bunu işaret etti bugüne kadar.Umut kesecek bir şey yok ya. Ben net bir şey çıkana kadar konuşmuyorum sadece.
Dün başka bir konuya yazmıştım. Shanks yonkou iken dövüşmemeleri eksi yazdıysa, adasına denizcilerin geleceğini bildiği halde oradan ayrılmaması ve heyecanlanıp gülmesi de artı yazar. Çünkü bu adam için "amiral korkusundan Shichibukai oldu," denildi hep. Korkan adam böyle mi davranır?Yani, Mihawk hala dünyanın en güçlü kılıç ustası. Muhattabı da Shanks ligindekiler olacaktır. Mangadaki herşey bunu işaret etti bugüne kadar.
Ben bir detaylı bakiniyim dediğimde daha önce toplantıya gelmeyen adam sırf WB ile clash atmak için geliyor. Kendi dalmasinda hiçbir sakınca yokken niye denizcileri yanına alıp saldırıyor onu anlamadim. Ace dahi muhattabini bulup savaştı bir nevi WB diyerekDün başka bir konuya yazmıştım. Shanks yonkou iken dövüşmemeleri eksi yazdıysa, adasına denizcilerin geleceğini bildiği halde oradan ayrılmaması ve heyecanlanıp gülmesi de artı yazar. Çünkü bu adam için "amiral korkusundan Shichibukai oldu," denildi hep. Korkan adam böyle mi davranır?
Ace'nin en büyük amacı oydu. Hedefiydi. Mihawk ise oluşan durumdan kendine pay çıkarmış, fırsattan istifade etmek istemiş gibi geldi bana. Yani belki de öncesinde öyle bir düşüncesi yoktur.Ben bir detaylı bakiniyim dediğimde daha önce toplantıya gelmeyen adam sırf WB ile clash atmak için geliyor. Kendi dalmasinda hiçbir sakınca yokken niye denizcileri yanına alıp saldırıyor onu anlamadim. Ace dahi muhattabini bulup savaştı bir nevi WB diyerek
Azıcık eksiler bulmaya basladim yavastan. Beklentiyi dusureyim de yüksek olsun
@Smoker bilgilerden mahrum bırakma bizi. Ayrıntılı analiz yapabilirsen çok güzel olur. Özledik analizlerini.
Yeni bombalar mı geliyor yoksa
Hadi bakalım. Güzel bir şeyler vardır umarım
Neler dolanıyor söylesene , daha çok var çarşambaya kadar dayanamam.
Henüz net bilgiler gelmedi, ancak genel olarak bir flashback ile Wano'nun üçüncü perdesi açılıyormuş deniyor.Wano açılıyor de lütfen. :/
Üstad biraz yavaş ,yeni bölümü millet anca atıyor daha üstündenKulislerde hareketlilik var.