Olaylara bak yonko kadar güçlü bir düşmanımız daha oldu luffy ace in kardeşi diye ve Garp ın torunu diye kin besliyorlardır kesin.Kaptan olan adamı yeniyorlar. Sonda bu tayfa dağılıyor, kendi tayfalarını kuruyor.
Durduk yerde düşman edindik
Olaylara bak yonko kadar güçlü bir düşmanımız daha oldu luffy ace in kardeşi diye ve Garp ın torunu diye kin besliyorlardır kesin.Kaptan olan adamı yeniyorlar. Sonda bu tayfa dağılıyor, kendi tayfalarını kuruyor.
Shanksın ben en az kaido kadar güclu olduğunu düşünüyorum belki daha güclü adamı devlette ilşikisi iyi bu demektirki son zamanlarda dünya hükümetini kizdırcNormalde ödüller güç yansıtmaz ama bütün ödüller birden açıklanırsa ben burada bir mesaj da ararım. Kafasına göre vermiş demem bu sefer.
Shiki olayı dogruysa mangada işlenmeli adamı harcadı filmde.Redon dedi sanırım onu da. Düzeltti
Reyli falan da vardır da benim olayim 2v1 olması ise baya baya. Amiraller Reyliler de WBlere yuruse tamamdir
Kong Sengoku Rayli saglammis demek ki diyelim
Yeni bombalar mı geliyor yoksaKulislerde hareketlilik var.
Hadi bakalım. Güzel bir şeyler vardır umarımKulislerde hareketlilik var.
Neler dolanıyor söylesene , daha çok var çarşambaya kadar dayanamam.Kulislerde hareketlilik var.
Özelden yaz dememişsin. Hayret :dNeler dolanıyor söylesene , daha çok var çarşambaya kadar dayanamam.
Wano açılıyor de lütfen. :/Kulislerde hareketlilik var.
Flashback zamanı. Oden zamanıWano açılıyor de lütfen. :/