Ben bilgi vermiş olayım.Üstad biraz yavaş ,yeni bölümü millet anca atıyor daha üstünden
But haftaki bölüm için Wano olmayacağını ve geçen bölüm kaldığı yerden devam etmeyeceğini söyleyen adam bilgi verdi. Bu eleman bölüm hakkında genel bir şeyler diyor ve genelde çıkıyor. Ödül olayı yok, Wano'ya geçiyoruz.@Smoker Şiçilerin yeni ödülleriyle ilgili bir şeyler var mı?
Olma ihtimali yüksek dediğinin. Oda ölçülü bir biçimde davranıyor. Birinci perde sonunda 1 bölüm ara verdi o bölümde Karasakal'ın ödülü açıklandı. İkinci perde sonunda iki bölüm ara verildi yine ödüller açıklandı. Yani 3. bir ara bölümü olacağını bende sanmıyorum. Galiba Shichibukailerin ödüllerini de muhtemelen Wano sonrası göreceğiz ve Wano'ya gelirlerse ödülleri Wano sonrası artacak ve ona göre açıklanacaktır.But haftaki bölüm için Wano olmayacağını ve geçen bölüm kaldığı yerden devam etmeyeceğini söyleyen adam bilgi verdi. Bu eleman bölüm hakkında genel bir şeyler diyor ve genelde çıkıyor. Ödül olayı yok, Wano'ya geçiyoruz.
ben hala okuyorum gerçektenÜstad biraz yavaş ,yeni bölümü millet anca atıyor daha üstünden
Süper bir bölümü geliyor.?
Smoker duyum mu geldi? Varsa söyle bir şeyler. Pazartesi askere gideceğim 3 hafta yokum. Gitmeden son bir kıyak yap
Gelecek bölümde de şaşırtıcı bilgiler öğrenicez sanırım. Bu sefer kiminle ilgili olacak acep?