O kadar iyi yani.O zaman son bölümle kıyaslarsak hangisi ağır basar acaba?
O kadar iyi yani.O zaman son bölümle kıyaslarsak hangisi ağır basar acaba?
Wano vardı değil mi?
Şimdilik spekülasyon, yarına bir şeyler netleşir. Ortalığı karıştırmayalım.Süper bir bölümü geliyor.?
Yarını bekliyorum.Smoker duyum mu geldi? Varsa söyle bir şeyler. Pazartesi askere gideceğim 3 hafta yokum. Gitmeden son bir kıyak yap
Wano'nun neden odak noktası olduğunu öğreneceğiz.Gelecek bölümde de şaşırtıcı bilgiler öğrenicez sanırım. Bu sefer kiminle ilgili olacak acep?
957. bölüm serinin en iyi bölümlerinden biriydi. Bu bölüm onun kadar olmasa da, iyi görünüyor söylenenlere bakarsak.O kadar iyi yani.O zaman son bölümle kıyaslarsak hangisi ağır basar acaba?
Evet.Wano vardı değil mi?
İyi bakalımYarını bekliyorum.
bomba gibi bir bölüm geliyor diyor adam
957. sayının renkli kapağında Ördeğin kafasındaki bere de Neko yazıyor ve kedi resmi var. Savaşa başlanacak ama Nekomamushi ve Denjiro halen ortalarda yoktur. Bu ikisinin artık savaş alanına akması lazım.bomba gibi bir bölüm geliyor diyor adam
Marco ve kedi'den haber mi var yoksa?
Hani karakterlerle alakalı füze var ki? :SŞimdilik spekülasyon, yarına bir şeyler netleşir. Ortalığı karıştırmayalım.
Yarını bekliyorum.
Wano'nun neden odak noktası olduğunu öğreneceğiz.
957. bölüm serinin en iyi bölümlerinden biriydi. Bu bölüm onun kadar olmasa da, iyi görünüyor söylenenlere bakarsak.
Evet.
Bilgi açısından. İlla karakter olması gerekmiyor.Hani karakterlerle alakalı füze var ki? :S
Resmen konuya bombayı bırakıp gitmişsin.