Zoro'yu oraya çekmek istiyor olabilir . Savunmasız kalmasın diye de kılıçları almamıştır.Tek sanıyorum. Ayrıca Zoro bayıldıktan sonra neden onun diğer kılıçlarını almadığı da soru işareti.
Zoro'yu oraya çekmek istiyor olabilir . Savunmasız kalmasın diye de kılıçları almamıştır.Tek sanıyorum. Ayrıca Zoro bayıldıktan sonra neden onun diğer kılıçlarını almadığı da soru işareti.
Nidai Luffy'de.Animenin openingin de bir şey dikkatimi cekti nidai kitetsu da mı gyukimaru da hazan suyu'nun yanında bir kılıc daha var elinde nidai kitetsu'ya benziyor.
1.01.dk
Oha kitetsu demir işlemeleri aynı 1. Nesil iblis biçen olabilir miAnimenin openingin de bir şey dikkatimi cekti nidai kitetsu da mı gyukimaru da hazan suyu'nun yanında bir kılıc daha var elinde nidai kitetsu'ya benziyor.
1.01.dk
Bak beklenti artırıyon. Peki sence bu zamana kadar ki en büyük hype olur mu Wano içindeki?Ben detay veremiyorum. Aldığım kişi özellikle kendine sakla dedix ama doğruysa yer yerinden oynar.
Luffy deydi kaido'ya kaybettikten sonra ortadan kayboldu kılıc.Nidai Luffy'de.
Masaka!!
Mümkün.Bak beklenti artırıyon. Peki sence bu zamana kadar ki en büyük hype olur mu Wano içindeki?
Ryuma -nın kılıcının yanına 1. Nesil yakışır eğer dediğim doğruysa muhteşem farketmişsin helalAnimenin openingin de bir şey dikkatimi cekti nidai kitetsu da mı gyukimaru da hazan suyu'nun yanında bir kılıc daha var elinde nidai kitetsu'ya benziyor.
1.01.dk
Ryuma -nın kılıcının yanına 1. Nesil yakışır eğer dediğim doğruysa muhteşem farketmişsin helal