Neyse ben yatıyorum.Mümkün.
Neyse ben yatıyorum.Mümkün.
Oha deseni Lanetli kılıç ile aynı vay beAnimenin openingin de bir şey dikkatimi cekti nidai kitetsu da mı gyukimaru da hazan suyu'nun yanında bir kılıc daha var elinde nidai kitetsu'ya benziyor.
1.01.dk
Neyse ben yatıyorum.
1. Nesil ise herkes şok olurken heycanlanırken ben üzülecem bu kötü oldu
O zaman sadece 1 tarafı göreceğiz. Mesela sadece kaido ve linlinin sohbetini. Bari dek: Cevap verenlerden birisi biraz yaklaştı falanBütün bölüm.
Gyuu zoronun bayıldığını görmüyor. Haberi yok bayıldığından. Zoro ayaktayken sırtını dönüp gidiyor.Tek sanıyorum. Ayrıca Zoro bayıldıktan sonra neden onun diğer kılıçlarını almadığı da soru işareti.
Gyuu zoronun bayıldığını görmüyor. Haberi yok bayıldığından. Zoro ayaktayken sırtını dönüp gidiyor.
Bayıldığını görüp görmemesi önemsiz. Normalde karşısındakinin tüm silahlarını aldığı halde, Zoro'nun iki kılıcını almıyor. Adam en başta o kılıçlar için savaşmayı göze almıştı.Gyuu zoronun bayıldığını görmüyor. Haberi yok bayıldığından. Zoro ayaktayken sırtını dönüp gidiyor.
Ebisu'ya gelmesi, Zoroyu tanimadan daha sadece Hazan Suyunu alması, diğerlerini bırakması. Kılıç hırsızı hepsini alırdı daha Ebisuda.Bayıldığını görüp görmemesi önemsiz. Normalde karşısındakinin tüm silahlarını aldığı halde, Zoro'nun iki kılıcını almıyor. Adam en başta o kılıçlar için savaşmayı göze almıştı.
Hazan Suyu'nu görünce heyecanlanıp aldı diyelim, diğerlerini neden bıraktı? Hadi orada bıraktı diyelim. Köprüde Killer'ın orağını alırken, Zoro'nun kılıçlarını yine almıyor.Ebisu'ya gelmesi, Zoroyu tanimadan daha sadece Hazan Suyunu alması, diğerlerini bırakması. Kılıç hırsızı hepsini alırdı daha Ebisuda.
Köprüden ayrılmayan adamın ne oldu ise Ebisuya gidesi gelmesi ve Zoronun onu köprüye kadar takip ettiğinden emin olması. Değişik bir olayı var aslında