İçerik önemli değil ya, spoiler doğruysa efsane bir şey geliyor demen bile yeterli. İyice meraklandırdın bizi.Ben detay veremiyorum. Aldığım kişi özellikle kendine sakla dedix ama doğruysa yer yerinden oynar.
İçerik önemli değil ya, spoiler doğruysa efsane bir şey geliyor demen bile yeterli. İyice meraklandırdın bizi.Ben detay veremiyorum. Aldığım kişi özellikle kendine sakla dedix ama doğruysa yer yerinden oynar.
Tek şey soracağım; bölümdeki bir olaydan dolayı mı bu kadar hype, yoksa bölüm baştan sona hype yapacak olaylar mı içeriyor?
İnanmamıştım zaten.
Zoro Jack'i delmişMesela yani
Bütün bölüm.Tek şey soracağım; bölümdeki bir olaydan dolayı mı bu kadar hype, yoksa bölüm baştan sona hype yapacak olaylar mı içeriyor?
Jack'i BM'nin yanında gördük zaten.
Zoro Jack'i delmişMesela yani
Tamamdır, sağ ol Smoker.Bütün bölüm.
O silahlar boşa olamazdı zaten. Ama Gyukimaru tek mi yoksa başkaları da var mı yanında?Gyukimaru için bazı spekülasyonlar var. Büyük savaş için o silahları topluyor gibisinden.
Tek sanıyorum. Ayrıca Zoro bayıldıktan sonra neden onun diğer kılıçlarını almadığı da soru işareti.O silahlar boşa olamazdı zaten. Ama Gyukimaru tek mi yoksa başkaları da var mı yanında?
Hahaha yok ya Gyakimaru iyi adam o bize katılır. Ama Zoro kılıcı hemen almamalı araya bir şey girmeliBir bakıyoruz Zoro kılıcını almış, yanında da ölü bir Gyukimaru. Sjdklslls