Hadi bakalım. Son bir şans veriyorum Wano'ya ve Oda'ya.
Yeme bizi.Wano var Wano gibi diyeceğimiz bir bölüm. Yani Wano en muhteşem ark olacak lafının altı dolacak.
Gyukimaru'nun mekanına varmıştır. Daha fazlası olmaz bence.Zoro vs.... madem perde de kapanabilirmiş biri ile karşılaşsa bari
Valla bilmiyom işte bişiler olsun. Burayı da boş geçmesin yosunumuzGyukimaru'nun mekanına varmıştır. Daha fazlası olmaz bence.
Bir bakıyoruz Zoro kılıcını almış, yanında da ölü bir Gyukimaru. SjdklsllsValla bilmiyom işte bişiler olsun. Burayı da boş geçmesin yosunumuz
Oo fena öyleyse. Hem önemli bir olayla kapanış olacaktır hem de yine dış dünyadan bilgiler gelecek demektir bu. Devrimci tarafını ve harekete geçmiş imparator ve denizcileri göreceğimizi tahmin ediyorum diğer bölümde. Güzel bölüm geliyor öyleyse.Perde kapanacak şeklinde dedikodular dolanıyor kulislerde.
Gyukimaru için bazı spekülasyonlar var. Büyük savaş için o silahları topluyor gibisinden.Gyukimaru'nun mekanına varmıştır. Daha fazlası olmaz bence.
Ben detay veremiyorum. Aldığım kişi özellikle kendine sakla dedix ama doğruysa yer yerinden oynar.Oo fena öyleyse. Hem önemli bir olayla kapanış olacaktır hem de yine dış dünyadan bilgiler gelecek demektir bu. Devrimci tarafını ve harekete geçmiş imparator ve denizcileri göreceğimizi tahmin ediyorum diğer bölümde. Güzel bölüm geliyor öyleyse.
Tek şey soracağım; bölümdeki bir olaydan dolayı mı bu kadar hype, yoksa bölüm baştan sona hype yapacak olaylar mı içeriyor?Ben detay veremiyorum. Aldığım kişi özellikle kendine sakla dedix ama doğruysa yer yerinden oynar.