Bu olay tamamen kolpa ACM tayfasının bildiğin algı oyunu ilk hakareti Dio etmişte ACM denilen adam alttan alıp çok masummuş algısı yapıldı, ACM denilen acemi Arapça konusunda o kadar büyük sıçışlar yapmıştır ki(kendi iddiasına göre 12 yıldır arapça ile uğraşıyor yersen ) fakat kitlesini öyle güzel yönlendirip insanları manipüle ediyor ki internetten kaldırdığı video sayısını ben bile aklımda tutamam kendi savlarını çürütüp bir kenara atıldığı videoları internetten yok eden adamdan çok şey beklemeyin ben diyeyim size insanlar ACM'yi çok bilgili deha falan sanıyor halbuki uzaktan yakından alakası yok.Biliyorum. Rum suresi konusunda da böyle boş video çekmişti. Altay gayet düzgünce ama bilgisiyle ezecek şekilde cevap vermişti ondan sonra bu sürekli hakaret, dalga geçme vs olaylarına girdi. En son altay yine attığı laflara cevap videosu çekmişti bunun tamamını izlemedim de izlediğim kısımlarda yine haklı. Twitter üzerindeki yazışmaları da az çok biliyorum. Altayın bir takipçisi dalga geçmek için internette dolanan silahlı memeyi atmış buna. Bu da bak silah fotoğrafı yolluyorlar beni tehdit ediyorlar gibisinden çarpıtıyordu
Son düzenleme: