1 yıl kaynak okuması bence tamamen kolpa. Öyle yapsa dahi dediğin gibi kalitesi sorgulanacakken kendisi böyle konunun uzmanıymış, net doğruları söylüyormuş gibi tavır ve üslupla anlatıyordu. Bu böyledir şu şöyledir zaten gibisinden. Felsefe konusunda bilgim yok. Tarih ve din ile ilgili bir kaç videosuna denk gelmiştim ve izlediklerim yalan yanlış içerikler ile doluydu.Kendisi de diyor; izleyicisinin istediği konular üzerine videolar yaptığını söylemişti. İzleyicilerinin istediği ağırlıklı konuları da din konuları. Ayrıca bir konuya odaklandığında 1 yıl boyunca o konuyla ilgili kaynaklar okuyormuş. Ki 1 yılda bir konuya çalışıp onla ilgili video üretmenin objektifliği ve kalitesi sorgulanır. Çünkü kompleks bir alana girip de 1 yılda video üretecek seviyeye gelmek zordur. Hele ki videolar popülistliğe kaymasın. Tabii benim kendisi hakkında ileri seviye fikrim yok. Normal izleyicisiyim. Bu arada Felsefe ağırlıklı videoları vardı. Aramızdan felsefe hakkında eğitimi veya bilgisi olanlar varsa; fikirlerini merak ediyorum.