@Millennium Wizard inanılmaz bir acemilik yaptı ve bölüm yorumlarına konu dışı caps attı @II. Invictus @Sodex
@Millennium Wizard inanılmaz bir acemilik yaptı ve bölüm yorumlarına konu dışı caps attı @II. Invictus @Sodex
Olayın şokuyla algılayamadım ama adam açığımızı kolluyormuş meğer...Vay be dost belledik aramız iyi dedik olana bak sen.Şu şekil keder çöktü bünyeye @Sodex@Millennium Wizard inanılmaz bir acemilik yaptı ve bölüm yorumlarına konu dışı caps attı @II. Invictus @Sodex
Ben bi şey yapmadım ki, silindiğini görünce yazdım.Olayın şokuyla algılayamadım ama adam açığımızı kolluyormuş meğer...Vay be dost belledik aramız iyi dedik olana bak sen.Şu şekil keder çöktü bünyeye @Sodex
Bu Diamond Tema'dan da güzel live action Lucci olur.İnsan bu kadar savunduğu konu hakkında bilgisiz olabilir mi ya djdjdjdjdj asrın gibiler nasıl ünlü oluyor anlamış değilim.
Benim yorum mu bu? Kumpas mumpas?
Daha izlemedim ama Diamon'u da çok abartıyorlar. Popüler ağızdan konuşuyor pek ilmi bir yanı yok.İnsan savunduğu konu hakkında bu kadar bilgisiz olabilir mi ya djdjdjdjdj asrın gibiler nasıl ünlü oluyor anlamış değilim.
Sahibi belli değil anonim.Benim yorum mu bu? Kumpas mumpas?