Kötü durmuyor ama senin yerinde olsam mor yaratığı komple siler kılıçlı elemanı merkeze koyar o şekil kullanırdımAvatarım güzel mi sizce yoksa çok mu rengarenk?
Kötü durmuyor ama senin yerinde olsam mor yaratığı komple siler kılıçlı elemanı merkeze koyar o şekil kullanırdımAvatarım güzel mi sizce yoksa çok mu rengarenk?
Biliyorum ya varyantı gibi durduğu için öyle dedim. Karizma fanart dediğim şekilde daha seksi olurKılıçlı eleman zoro ya. O şekilde de deneyeceğim.
Bence ateş şu an ama telden bakıyorum pcde netlik çözünürlük sıkıntısı varsa bilememO şekilde yaptım böyle daha mı iyi?
Artık o tür sorunları olmayacak.Bence ateş şu an ama telden bakıyorum pcde netlik çözünürlük sıkıntısı varsa bilemem
Site ne zaman kapanıyor yapılacak yenilikler için.?Artık o tür sorunları olmayacak.
Temayı değiştireceğiz muhtemelen. Önümüzdeki hafta kepenkleri indiririz. Bir devrin sonu.Site ne zaman kapanıyor yapılacak yenilikler için.?
Hocam hangi botla yappıyorsun arkadaşa aynısı yapcamda.Ben yapmadım bot kendisi yapmış
Tasarımı filan da mı değişicek sitenin?Temayı değiştireceğiz muhtemelen. Önümüzdeki hafta kepenkleri indiririz. Bir devrin sonu.
Evet.Tasarımı filan da mı değişicek sitenin?
Sadelik korunur umarım.hayırlısi olsun