Farketmemiştim harbiden :WQWDWQDWQNe çeşit manyak çıktın sen arkada ki adamı da kendi yüzü yapmış
Farketmemiştim harbiden :WQWDWQDWQNe çeşit manyak çıktın sen arkada ki adamı da kendi yüzü yapmış
Ben yapmadım bot kendisi yapmışNe çeşit manyak çıktın sen arkada ki adamı da kendi yüzü yapmış
Açsa güzel olurmuş, üyelerin bu sansürü nasıl yorumlayacağını ben de merak ediyordum.@Mr. Darkside OnlyFans sansürü ile ilgili konu açsana.
İsmini vermek istemediğim bazı aptallar işin içine ailesini katınca olaylar bu raddeye geldi, kendi aptallıkları sayesinde bu hâldeler. Onun dışında kapatılmasını doğru bulmuyorum.@Mr. Darkside OnlyFans sansürü ile ilgili konu açsana.
Yok yahu, siyasal islamcılara bahane olmuştur o en fazla.İsmini vermek istemediğim bazı aptallar işin içine ailesini katınca olaylar bu raddeye geldi, kendi aptallıkları sayesinde bu hâldeler. Onun dışında kapatılmasını doğru bulmuyorum.
Kahkaha attım arkadakineBen yapmadım bot kendisi yapmış
Aynen. 1 porsiyonla yetindim ama daha fazlasını gömerdim kesinlikle. Meşhursa benim ayıbım, daha önce yememiştim hiç.Tirit meşhur aslında ama her yörede farklı bir versiyonu var. Mithatta mı yedin?
Karadeniz tiridine baktım da, insanın iştahını söndüren cinstenmiş. Konya'da yemek gelince direkt elini yemeğe götürüyor insan. Favori yemeklerim arasına girdi kesinlikle.Aslında epey popüler, Tiridine Bandım türküsünde kendine yer bulmuş bu yemek. Konya'nın tiridi Karadeniz bölgesinden farklı diye biliyorum, patent almışlardı hatta.
Karadeniz tiridine baktım da, insanın iştahını söndüren cinstenmiş. Konya'da yemek gelince direkt elini yemeğe götürüyor insan. Favori yemeklerim arasına girdi kesinlikle.
Senin mod olduğun döneme denk gelseydi keşke @Lalo xdKahkaha attım arkadakine
Lalo mu banlandi acaba diye heyecanla ban konusuna girdim sonuç hüsran çıktı gene...
Hem banner hem avatar efsane olmuş broAvatarım güzel mi sizce yoksa çok mu rengarenk?