Senin forumda sakin takılan birinin içindeki trollüğü dışa vurduğu yan hesabı olduğunu düşünüyorum.@Skywalker senden şüphelendiği an yandın
Senin forumda sakin takılan birinin içindeki trollüğü dışa vurduğu yan hesabı olduğunu düşünüyorum.@Skywalker senden şüphelendiği an yandın
Tirit meşhur aslında ama her yörede farklı bir versiyonu var. Mithatta mı yedin?@Count Alucard Tirit denen yemek nasıl tüm Türkiye'de popüler olmadan sessiz sedasız Konya'da yeniyor? Çok iyiydi gerçekten.
@Count Alucard Tirit denen yemek nasıl tüm Türkiye'de popüler olmadan sessiz sedasız Konya'da yeniyor? Çok iyiydi gerçekten.
Günaydın. Teşekkür ederim, eksik olma. Aynı duygularla sana geçmesini dilerim. Saygılar ve sevgiler...Başta @BlackMask olmak üzere hepinize günaydın. Gününüzün güzel geçmesini ve hafta sonuna güzel bir giriş yapmanızı dilerim
Forumda 13-14 yaşındayken Lalo'dan daha olgun davranan kişiler vardı. Sanmıyorum.Senin forumda sakin takılan birinin içindeki trollüğü dışa vurduğu yan hesabı olduğunu düşünüyorum.
Yok o kadar da değil. Canı sıkıldığında kaset sarıyor onda.Forumda 13-14 yaşındayken Lalo'dan daha olgun davranan kişiler vardı. Sanmıyorum.
GünaydınGünaydın arkadaşlar. @Lalo sana da günaydin
Neye şaşırdınGünaydın