Hiç olacaktı, pardon. Zaten bunlar şakadır, yeni kullanıcısı kim olacaksa hayrını görsün. Benim ilgimi çekmiyor artık.Abov senin de bir an dilin dolandı ya tikkat et!
Hiç olacaktı, pardon. Zaten bunlar şakadır, yeni kullanıcısı kim olacaksa hayrını görsün. Benim ilgimi çekmiyor artık.Abov senin de bir an dilin dolandı ya tikkat et!
Senin de sulanmadığın nick kalmadı.nick banı yemesem alacaktım
@RedTeroR seç lobiden birini de onu da aradan çıkartalımHiç olacaktı, pardon. Zaten bunlar şakadır, yeni kullanıcısı kim olacaksa hayrını görsün. Benim ilgimi çekmiyor artık.
Hangi nicki alacaktınnick banı yemesem alacaktım
Nika fanı seni iyice havalandın bakıyorum@RedTeroR seç lobiden birini de onu da aradan çıkartalım
xenforo nun türk tema yapımcılarının mükemmel bir teması var onu değerlendirmek isterseniz size yardım ederimBu arada muhtemelen forumun logosu da değişecek.
Nick yasağının açılması karşılığında mı?xenforo nun türk tema yapımcılarının mükemmel bir teması var onu değerlendirmek isterseniz size yardım ederim
Gönder bir bakayım.xenforo nun türk tema yapımcılarının mükemmel bir teması var onu değerlendirmek isterseniz size yardım ederim
Gönder bir bakayım.