Duş kabini nasıl patlar bir türlü kafamda oturtamadım da çok geçmiş olsun reis.Geçen akşam lavaboya giderken duş kabini patladı. Elim, ayağım kesildi.
Hep cenabetlik yemin ediyorum. Kulağıma bile cam girmiş. Son Durak gibi yaşıyoruz.
Duş kabini nasıl patlar bir türlü kafamda oturtamadım da çok geçmiş olsun reis.Geçen akşam lavaboya giderken duş kabini patladı. Elim, ayağım kesildi.
Hep cenabetlik yemin ediyorum. Kulağıma bile cam girmiş. Son Durak gibi yaşıyoruz.
Geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?Geçen akşam lavaboya giderken duş kabini patladı. Elim, ayağım kesildi.
İyiyim sağ ol. Küçük kesiklerle yırttım.Geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Duş kabini nasıl patlar bir türlü kafamda oturtamadım da çok geçmiş olsun reis.
Anladım gizemli etkiler.İyiyim sağ ol. Küçük kesiklerle yırttım.
Duşakabin Camı Neden Patlar?
Duşakabin camları maalesef zaman zaman patlayabiliyor. Banyoda biri varken gerçekleştiğinde oldukça tehlikeli olabilen bu patlama neden gerçekleşir?eksiseyler.com
yaşlanıyorsun172 olan boyum 168 olmus
Boy, 35 pound başına 1 inç kısalır derler, onla ilgili olmasın?172 olan boyum 168 olmus
boyumun bir iki yılda bu kadar hızlı kısalması normal mi?yaşlanıyorsun
35 poundluk bir kilo degisimi yasamadımBoy, 35 pound başına 1 inç kısalır derler, onla ilgili olmasın?
Şaka yapmıştım ya, o boy o boy değil zaten.35 poundluk bir kilo degisimi yasamadım