Geçmiş olsun.Geçen akşam lavaboya giderken duş kabini patladı. Elim, ayağım kesildi.
Hep cenabetlik yemin ediyorum. Kulağıma bile cam girmiş. Son Durak gibi yaşıyoruz.
Geçmiş olsun.Geçen akşam lavaboya giderken duş kabini patladı. Elim, ayağım kesildi.
Hep cenabetlik yemin ediyorum. Kulağıma bile cam girmiş. Son Durak gibi yaşıyoruz.
Geçmiş olsunGeçen akşam lavaboya giderken duş kabini patladı. Elim, ayağım kesildi.
Çok geçmiş olsun dostumGeçen akşam lavaboya giderken duş kabini patladı. Elim, ayağım kesildi.
Çok geçmiş olsun.Geçen akşam lavaboya giderken duş kabini patladı. Elim, ayağım kesildi.
Seninle enerji takası yapıyoruz canım <33<3<3<3.Şimdi biz emojileşmiyor muyuz?
Teşekkürler efenim, size de iyi forumlar. Da, neden yazmıyorsunuz bir daha? Birisi bir şey mi dedi? Ulan insanoğlu ne acımasızsın........Tartışma çıkacağını hissettim, o yüzden yazdım. Bir daha yazmam. İyi forumlar
O "wow"un milyon farklı durum için kullanıldığı düşünülünce spam olmaktan çıkması gerekir ya, yönetime zeytin dalı uzatmak lazım da neyse... Çerlo'yla denk gelmeyeyim de lejyon yemi olurum valla, gerçi zeytin dalı burada da iş görür, araya Mars falan sokarım.çok wow atıyorum diye çerlo kağsım da beni hizaya çekmişti..... dikkaded
Neyse...Teşekkürler efenim, size de iyi forumlar. Da, neden yazmıyorsunuz bir daha? Birisi bir şey mi dedi? Ulan insanoğlu ne acımasızsın........
gittin mi acile kardeş iyi misin
Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun dostum
İyiyim teşekkürler. Çok bir hasar yok, küçük kesikler.Çok geçmiş olsun.
Reis, olayı yumuşatayım, gülelim eğlenelim diyorum da sen ısrarla bildiğini okumaya devam ediyorsun ya... Bir şey yazmışsın, emoji atmışım, açıklama istemişsin, açıklama yapmışım... Tekrar okursan fark edeceğin üzere hissettiğin "durum"a da bir şey dediğim yok. Alınganlık yapıp "bir daha yazmam" tarzında bir şey söylemene gerek yok ki. İstediğin şeyi; istediğin şekilde, istediğin durumda pek tabi yazabilirsin. Mesaj da gelecek tepkime de, forum burası :/...Neyse...