herkesin gözlerinin önünde kahvehane dayısına dönmesi onu üzüyor diye yorumladım@Blonde neden üzgün atıp duruyorsun
bana genelde sasiriyo cok eglenceli ben de ona sasiriyom emojilesiyoruz@Blonde neden üzgün atıp duruyorsun
Senin mesajın özelinde; sakin olmalık bir durum yok çünkü tartışmıyorlar :/... Sinirli hiç değiller gibi. Bilmiyorum valla, biliyormuş gibi olunca kahvehane dayısına dönüyorum. 4. tekil kişi olacağım okeye çağırılan.@Blonde neden üzgün atıp duruyorsun
Yakıştırmalar yakışmıyor ya, dünyagöz linki atsam da mesajım silinecek... Mesela sana kahvehane dayısındansa antrasit bi' tişört daha iyi gider.herkesin gözlerinin önünde kahvehane dayısına dönmesi onu üzüyor diye yorumladım
Onlar karşılıklı etkileşim için değil olm. Emojileşiyoruz ne :/?..bana genelde sasiriyo cok eglenceli ben de ona sasiriyom emojilesiyoruz
Şimdi biz emojileşmiyor muyuz?Senin mesajın özelinde; sakin olmalık bir durum yok çünkü tartışmıyorlar :/... Sinirli hiç değiller gibi. Bilmiyorum valla, biliyormuş gibi olunca kahvehane dayısına dönüyorum. 4. tekil kişi olacağım okeye çağırılan.
Yakıştırmalar yakışmıyor ya, dünyagöz linki atsam da mesajım silinecek... Mesela sana kahvehane dayısındansa antrasit bi' tişört daha iyi gider.
Onlar karşılıklı etkileşim için değil olm. Emojileşiyoruz ne :/?..
Tartışma çıkacağını hissettim, o yüzden yazdım. Bir daha yazmam. İyi forumlarSenin mesajın özelinde; sakin olmalık bir durum yok çünkü tartışmıyorlar :/... Sinirli hiç değiller gibi. Bilmiyorum valla, biliyormuş gibi olunca kahvehane dayısına dönüyorum. 4. tekil kişi olacağım okeye çağırılan.
çok wow atıyorum diye çerlo kağsım da beni hizaya çekmişti..... dikkadedSenin mesajın özelinde; sakin olmalık bir durum yok çünkü tartışmıyorlar :/... Sinirli hiç değiller gibi. Bilmiyorum valla, biliyormuş gibi olunca kahvehane dayısına dönüyorum. 4. tekil kişi olacağım okeye çağırılan.
Yakıştırmalar yakışmıyor ya, dünyagöz linki atsam da mesajım silinecek... Mesela sana kahvehane dayısındansa antrasit bi' tişört daha iyi gider.
Onlar karşılıklı etkileşim için değil olm. Emojileşiyoruz ne :/?..
gittin mi acile kardeş iyi misinGeçen akşam lavaboya giderken duş kabini patladı. Elim, ayağım kesildi.
Hep cenabetlik yemin ediyorum. Kulağıma bile cam girmiş. Son Durak gibi yaşıyoruz.