Bi Aspava da mı ısmarlayamıyon la? O kadar kontrolden çıktı mı ülke?Olsun sen yine de yap. Bu arada Ankara'ya gel de kahve ısmarlayayım. Yemek sözü veremem çok pahalandı xd
Bi Aspava da mı ısmarlayamıyon la? O kadar kontrolden çıktı mı ülke?Olsun sen yine de yap. Bu arada Ankara'ya gel de kahve ısmarlayayım. Yemek sözü veremem çok pahalandı xd
Olsun sen yine de yap. Bu arada Ankara'ya gel de kahve ısmarlayayım. Yemek sözü veremem çok pahalandı xd
Bi Aspava da mı ısmarlayamıyon la? O kadar kontrolden çıktı mı ülke?
150'ydi en son...Bi Aspava da mı ısmarlayamıyon la? O kadar kontrolden çıktı mı ülke?
150'ydi en son...
Aspava hiç yemedim ama Ordu tostu kolay kolay kaybetmez. Sokak lezzetlerinde top 3 benim için.Ordu tostu vs Aspava?
Aspava hiç yemedim ama Ordu tostu kolay kolay kaybetmez. Sokak lezzetlerinde top 3 benim için.
Yok estağfirullah bilmen şaşırtırdı zaten. Ordu dışında pek bilinmiyor dicem de hiç bilinmiyor. Biraz şehir dışına namını yaymayı başaramamış bir lezzet malesef.Ben de hiç Ordu tostu yemedim. Cahilliğime ver, ilk kez senden duydum.
Şalpazarı kooperatif peynirleriyle müsabakaya sokmak lazım. Katkısız yaylada yayılan inek sütüyle yapılıyor. Güzel bir yarışma olurdu.Çanakkale'nin peyniri çoğu peynire tek atar.
Cidden.Şalpazarı kooperatif peynirleriyle müsabakaya sokmak lazım. Katkısız yaylada yayılan inek sütüyle yapılıyor. Güzel bir yarışma olurdu.