E senin evi herkes biliyorken mükemmel buluşma mekanı bence. Konum atmana bile gerek yok hshshshshsh
Ne varsa Karadenizlilerde var. Sen gelirsin artık.
E senin evi herkes biliyorken mükemmel buluşma mekanı bence. Konum atmana bile gerek yok hshshshshsh
Bir üstte yazdığıma bak.Ne alaka la
Takılıyorum ya beni kastetmediğini biliyorum. Maksat muhabbet olsun makara olsun.@Keepr senin mesajı daha yeni gördüm. Görsem bile aklımdan öyle bir şey geçmezdi. Neden gönderme yapayım seviliyorsun
Fırsat bulursam buluşmayı çok istediğim kişilerdensin. Umarım bir gün...Ne varsa Karadenizlilerde var. Sen gelirsin artık.
Aynı Tiksav yavTakılıyorum ya beni kastetmediğini biliyorum. Maksat muhabbet olsun makara olsun.
@Keepr senin mesajı daha yeni gördüm. Görsem bile aklımdan öyle bir şey geçmezdi. Neden gönderme yapayım seviliyorsun
Takılıyorum ya beni kastetmediğini biliyorum. Maksat muhabbet olsun makara olsun.
Yöneticiler umarım, bir şey demez ama efekt uyarısı ekledim. Zaten gözlerimde problem var... Neyse bir şey demeyeceğim. Ek olarak indirme ve bölüm izleme linki ekledim, sıkıntı olmaz, umarım.
1065: İttifakın Yıkımı Mı?! Canlan, Yeni Kuşağın İradesi!
Başlık: İttifakın Yıkımı Mı?! Canlan, Yeni Kuşağın İradesi! Manga: 1038 (s. 2-17) Yönetmen: Hazuki Omoya Animasyon: Kimitaka Itō, Shigefumi Shingaki Senaryo: Atsuhiro Tomioka Sanat: - Saat: JP 9.30 / TR 3.30 İzlemek İçin: Bölümü izlemek için...www.korsanfan.com
Olsun sen yine de yap. Bu arada Ankara'ya gel de kahve ısmarlayayım. Yemek sözü veremem çok pahalandı xdCaps yapıyorduk tam, tatlıya bağlandı her şey.
Teşekkürler.Eline sağlık.