Hataylı değilsin ama :/
Mısır ekmeği.
Hataylı değilsin ama :/
Yav tam çalışırken diyon sende şöyle 1 gün falan önceden söylesen kendimi ayarlarım.Milkshake içecektin, kendi hatan. :d
Ya tamam en hamsi benim T A M A M sadkfjhfasMısır ekmeği.
Yav tam çalışırken diyon sende şöyle 1 gün falan önceden söylesen kendimi ayarlarım.
Gaziantep'te olup hatay'da olmayan bir lezzet söyler misin? Aydınlat bizi lütfen berkay'ım.Hatay'ın mutfağı da güzel ama bir Gaziantep değil.
"The Slap 2" adında, partideki herkesi tokatlayan adam capsi vardı bi tane. O adamın sen olup farklı farklı argümanlarla amiral savunanları tokatladığın bir caps hayal ettim. Hayalimi gerçek yapsan ne güzel olurdu.Unutmuşum valla hatırlattığın için sağol. Yapayım hemen bir tane caps
Kız mı :SBenzer fotom yok la:d Tek çekinmiş hali var. Onu da daha önce atmıştım. Ama yolda denk geldiğimiz 4 tane koreliye 1 gece evimizde ağırlamıştık. Onun fotosu var:d
500 küsur yemek çeşidi olduğu söyleniyor, hepsi Hatay'da olan lezzetler mi şimdi?Gaziantep'te olup hatay'da olmayan bir lezzet söyler misin? Aydınlat bizi lütfen berkay'ım.
Onu kastetmemiştim ya. Ben yazamadım sanırım. Diyorum ki ben pek hakim değilim ikisinin de mutfağına. Duyduğum kadarıyla hatay çok kaliteli mutfağa sahip o yüzden beni aydınlat bilmediğim güzel yemeklerini söyle Antepin demiştim.500 küsur yemek çeşidi olduğu söyleniyor, hepsi Hatay'da olan lezzetler mi şimdi?
Yenidünya kebabı, ayva kebabı gibi çok bilinmeyen egzotik yemekleri de var Gaziantep'in. İçinden olmayanlara aynı gözüküyor olabilir dışarıdan.