Özel isim ya pek sıkıntı çıkmıyorYanlış anlama ama bu mesaja çok güldüm. Senin ismin de İngilizce.![]()

Özel isim ya pek sıkıntı çıkmıyorYanlış anlama ama bu mesaja çok güldüm. Senin ismin de İngilizce.![]()
Sen niye mutlu oldun deliŞu kısım çok mutlu etti beni. Umarım istediğin gibi olur Bavs.
Benim de bir meselem vardı, olmamıştıSen niye mutlu oldun deli![]()
Birine karsi bir seyler hissetmek istemek cok zor onu iyi anlıyorum. Umarım olumlu sonuclanir ben ihtimal veriyorum.Sen niye mutlu oldun deli![]()
ahahah ay ilahi canım kadınım yahu hatta 3 çocuğum varrrrerkeksen seninle katılabılcemi sannıyorum kardasim. ekmeni kovala))
Öyle mi yapıyor muşum ?@Tiksav Lee niye ayni fikirde olmadigin her mesaja gulme emojisi atiyorsun
oyle yapıyorsun gordugum kadarıyla. olgunluktan uzak bir hareket yakıstıramadım surada manga konusuyoruz hadi ciddi bir sey olsa hak vericemÖyle mi yapıyor muşum ?
Bu kadar kasmaya gerek var mı ya ? :/ Neyse.. tmm senin mesajlara atmam. Benim bildiğim tam tersi ciddi bir şey tartışsak, gülünmez ama..oyle yapıyorsun gordugum kadarıyla. olgunluktan uzak bir hareket yakıstıramadım surada manga konusuyoruz hadi ciddi bir sey olsa hak vericem
ciddi bir konuda absurt yorum gorsem guler gecerim o acıdan soyluyorum genel olarak birinin fikrine gülmek yanlis zatenBu kadar kasmaya gerek var mı ya ? :/ Neyse.. tmm senin mesajlara atmam. Benim bildiğim tam tersi ciddi bir şey tartışsak, gülünmez ama..