Tamamdır. Ben hemen her şeye gülerim, gülmek iyidir.. Herkese de tavsiye ederim..ciddi bir konuda absurt yorum gorsem guler gecerim o acıdan soyluyorum genel olarak birinin fikrine gülmek yanlis zaten
Tamamdır. Ben hemen her şeye gülerim, gülmek iyidir.. Herkese de tavsiye ederim..ciddi bir konuda absurt yorum gorsem guler gecerim o acıdan soyluyorum genel olarak birinin fikrine gülmek yanlis zaten
5 yıldır gulmuyorum ben...Tamamdır. Ben hemen her şeye gülerim, gülmek iyidir.. Herkese de tavsiye ederim..
Hemen şuan gülmeye başla o zaman.. bende çok kötü zamanlar geçirdim.. ama gülmeyi bilmek insana çok iyi geliyor... Tebessüm ediyorum ve çevremdekileri de elimden geldiğince güldürmeye çalışıyorum.. ağlamanın kimseye bir getirisi yok çünkü...5 yıldır gulmuyorum ben...
Niye5 yıldır gulmuyorum ben...
Bizim gençliğimiz bunlar değil, Z neslidir...@sensey Ne diyor bu?
𝘼𝙣𝙞𝙢𝙚 𝙏𝙪̈𝙧𝙠𝙞𝙮𝙚 🇹🇷•𝟱𝟬𝗞 on Instagram: "Sizce nefreti en çok hak eden karakter kimdir ve neden? ___⠀ 🍀𝗩𝗶𝗮/𝗖𝗥: @animegaksi Video CR: - ___⠀ ⚠️𝗣𝗼𝘀𝘁𝗹𝗮𝗿ı 𝗶𝘇𝗶𝗻𝘀𝗶𝘇 𝗽𝗮𝘆𝗹𝗮ş𝗺𝗮𝘆ı𝗻/𝗮𝗹𝗺𝗮𝘆ı𝗻⠀ ___⠀ ⚡𝗔𝗻𝗶𝗺𝗲: Akame ga kill / Tate no yuusha / Naruto / One Piece / Fullmetal alchemist brotherhood ___⠀ ♥️𝘽ü𝙮ü𝙠 𝙖𝙣𝙞𝙢𝙚 𝙩𝙤𝙥𝙡𝙪𝙡𝙪ğ𝙪𝙢𝙪𝙯𝙖 𝙠𝙖𝙩ı𝙡𝙢𝙖𝙠 𝙞ç𝙞𝙣 𝙩𝙖𝙠𝙞𝙥 𝙚𝙙𝙞𝙣 🇹🇷⠀ ___⠀ ✔️𝙎𝙤𝙧𝙪, ş𝙞𝙠𝙖𝙮𝙚𝙩 𝙫𝙚 ö𝙣𝙚𝙧𝙞 𝙞ç𝙞𝙣 𝙙𝙢⠀ ___⠀ ✨𝗧𝗮𝗴𝘀:⠀ #anime #animetr #animeturkey #animetürkiye #animeturkey #animeturkiye #turkanime #türkanime #animetürk #animeopening #animeending #animesözleri #animereplikleri #naruto #narutoturkey #narutotr #animeicon #naruto #bnhaturkey #narutoicon #sasuke #kakashi #itachi #manga #weebton #mangatr #cosplayturkey #turkeynaruto #narutotürkiye #narutotürkiye⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀"
14K likes, 1,801 comments - animegalaksi on January 14, 2022: "Sizce nefreti en çok hak eden karakter kimdir ve neden? ___⠀ 🍀𝗩𝗶𝗮/𝗖𝗥: @animegaksi Video CR: - ___⠀ ⚠️𝗣𝗼𝘀𝘁𝗹𝗮𝗿ı 𝗶𝘇𝗶𝗻𝘀𝗶𝘇 𝗽𝗮𝘆𝗹𝗮ş𝗺𝗮𝘆ı𝗻/𝗮𝗹𝗺𝗮𝘆ı𝗻⠀ ___⠀ ⚡𝗔𝗻𝗶𝗺𝗲: Akame ga kill / Tate no yuusha / Naruto / One Piece / Fullmetal alchemist...www.instagram.com
kendimi kabul edebildigim gun gulmeyi de ogrenecem sanırımHemen şuan gülmeye başla o zaman.. bende çok kötü zamanlar geçirdim.. ama gülmeyi bilmek insana çok iyi geliyor... Tebessüm ediyorum ve çevremdekileri de elimden geldiğince güldürmeye çalışıyorum.. ağlamanın kimseye bir getirisi yok çünkü...
cunku ben, benim
Kendini kabul etmenin kestirme yolunun başkalarını kabul etmek olduğu tecrübeyle sabittirkendimi kabul edebildigim gun gulmeyi de ogrenecem sanırım
cunku ben, benim
Nasıl başkalarını kabul etmek?Kendini kabul etmenin kestirme yolunun başkalarını kabul etmek olduğu tecrübeyle sabittir