Her türlüNasıl başkalarını kabul etmek?
Biraz ufkumuz genlşlesin, hayat tecrübesi kazanalım istedim ama pek anlatmak niyetinde değil gibisin.Her türlü
Başkalarını kabul ediyorsun sonra kendi kendine diyorsun ki, olum ben bu adamı bile kabul ediyorum kendimi niye kabul etmiyeyimBiraz ufkumuz genlşlesin, hayat tecrübesi kazanalım istedim ama pek anlatmak niyetinde değil gibisin.
Benim pek yapmadığım bir şey, hazzetmediğim insanları kabul eetmek, illaki bir etkileşim yaşıyorum. Genelde o tipleri kabul etmek yerine uzak kalmayı ya da uzaklaştırmayı tercih ediyorum. Kabul etmekte neymiş, bu alternatifi hayatım boyunca hiç düşünmedim.Başkalarını kabul ediyorsun sonra kendi kendine diyorsun ki, olum ben bu adamı bile kabul ediyorum kendimi niye kabul etmiyeyim
Bu diğer bütün işler için de geçerlidir xD sevgi, iş, hırs vesaire.
Kaç ile gidiyor yahu burada?
Buradaki bilmem de bazı videolarında 100'leri buluyor gibi. İnsanın yapası geliyorKaç ile gidiyor yahu burada?
Dostun olarak kabul etmek zorunda değilsin. İnsan olarak, birey olarak kabul etsen yeter aslında. Geçenlerde şöyle bir söz öğrendim bu iyi bir örnek hatta "Bu dünyaya gelmediniz, bu dünyadan geldiniz. Okyanustan çıkan bir dalga gibi. Burada yabancı değilsiniz."Benim pek yapmadığım bir şey, hazzetmediğim insanları kabul eetmek, illaki bir etkileşim yaşıyorum. Genelde o tipleri kabul etmek yerine uzak kalmayı ya da uzaklaştırmayı tercih ediyorum. Kabul etmekte neymiş, bu alternatifi hayatım boyunca hiç düşünmedim.
Dostun olarak kabul etmek zorunda değilsin. İnsan olarak, birey olarak kabul etsen yeter aslında. Geçenlerde şöyle bir söz öğrendim bu iyi bir örnek hatta "Bu dünyaya gelmediniz, bu dünyadan geldiniz. Okyanustan çıkan bir dalga gibi. Burada yabancı değilsiniz."
Bence farklı tipteki insanlardan bahsediyoruz.Dostun olarak kabul etmek zorunda değilsin. İnsan olarak, birey olarak kabul etsen yeter aslında. Geçenlerde şöyle bir söz öğrendim bu iyi bir örnek hatta "Bu dünyaya gelmediniz, bu dünyadan geldiniz. Okyanustan çıkan bir dalga gibi. Burada yabancı değilsiniz."