Aynen uçuyor gibi özgürce o manzarada o yokuştan o havada o ritimle....Buradaki bilmem de bazı videolarında 100'leri buluyor gibi. İnsanın yapası geliyor
Aynen uçuyor gibi özgürce o manzarada o yokuştan o havada o ritimle....Buradaki bilmem de bazı videolarında 100'leri buluyor gibi. İnsanın yapası geliyor
Sorun yok ya. Ben kafasız olduğumdan böyle dertlerim olmuyor.
Bilmem. Arkadaş kendini kabul etmekle ilgili bahsettiği için dediydim zaten.Bence farklı tipteki insanlardan bahsediyoruz.
Kendini yanlış tanımış ve kabul etmişsin. Bu şekilde bir kabullenişi pek doğru ve sağlıklı bulmuyorum.Sorun yok ya. Ben kafasız olduğumdan böyle dertlerim olmuyor.
Asıl sen Roşi'yi yanlış tanımışsın. Bu tip yorumlarını ters çevirip yüzle çarpman lazım.Kendini yanlış tanımış ve kabul etmişsin. Bu şekilde bir kabullenişi pek doğru ve sağlıklı bulmuyorum.
Kendini yanlış tanımış ve kabul etmişsin. Bu şekilde bir kabullenişi pek doğru ve sağlıklı bulmuyorum.
Aksinde ısrar etmek için yeterince gerekçem olduğu konusunda ısrarlıyım.Asıl sen Roşi'yi yanlış tanımışsın. Bu tip yorumlarını ters çevirip yüzle çarpman lazım.
Zenci çocuk gereksiz kaçmış farkında olmadan ya da bilerek ırkçılık yapıyor irrite etti. Diğerlerinin tepkileri doğal ve güzeldi...