Yok, dinlediğini düşünmüştüm sadece :d.@Cesare ne oldu? Neden müzik dinlemem mi gerekiyordu
Yok, dinlediğini düşünmüştüm sadece :d.@Cesare ne oldu? Neden müzik dinlemem mi gerekiyordu
buradayım@Vintage Culture nerelerdesin yigidim?!.
Discorda da olsana o zaman. Sensiz çok kuru.buradayım
Nesini beğendin son sezonlar tamamen uzatmak ve parasını yemek için yapılmıştı. Şu netflix sezonlarını diyom. Zaten oradan sonra izlemedim. Bide sonradan Larusso'yu da iyi karakter yapmak için gökten eski hocayı indirmek beni baymıştı. Ne güzel Larusso yenilseydi, sarı kafa iyi adam olmayı öğrenseydi, öğrencisinin anasını tavlasaydı bitseydi orada. Arada Ali'yi falan geri getirdiler de neyse ki aptallık yapıp ona yavşamak için brezilya güzelini satmadı(mexica da olabilir).@senpaii Cobra Kai'yi bitirdim. Aşırı beğendim. Sende izle kesinlikle
Merak ettiğim herhangi bir konunun sonuna reddit yazar okurum sıklıkla. Film, dizi, oyun, kitap vsTakıldığınız, yorumlar okuduğunuz başka forumlar var mı? (anime ve manga amacıyla açılmış olanları sormuyorum). Reddit gibi mesela
spotify, lastfm, bandcamp, rateyourmusic, discogsTakıldığınız, yorumlar okuduğunuz başka forumlar var mı? (anime ve manga amacıyla açılmış olanları sormuyorum). Reddit gibi mesela