Zamanında zenginlerin vergi borçlarını silmek yerine alsaydı ya madem.Tam olarak ne dediğini göremedim ama zenginlerden istemiş herhalde. Haberi tam olarak paylaşabilecek var mı merak ettim tam ne dedi diye?
Zamanında zenginlerin vergi borçlarını silmek yerine alsaydı ya madem.Tam olarak ne dediğini göremedim ama zenginlerden istemiş herhalde. Haberi tam olarak paylaşabilecek var mı merak ettim tam ne dedi diye?
Mûtait kurtarmak İslam'ın farzı olduğundan doğrusunu yapmıştır.Zamanında zenginlerin vergi borçlarını silmek yerine alsaydı ya madem.
Biz xelaq olmayı çoktan hak ettik reyix....Siz olmasanız biz ne yaparız yahu.
Doğru diyon ama ben onu sormadım. Siyaset olmasın denildi konuda diye hatırlıyorum ben haberde tam olarak ne söylendiğini merak ettim.Zamanında zenginlerin vergi borçlarını silmek yerine alsaydı ya madem.
Biz xelaq olmayı çoktan hak ettik reyix....
Bir senin içinden geçmiyor. Ülkeyi kimlerin eline vermiş millet görüyordur artık.Acaba bir tek benim içimden mi ''Bu parayı da cebe indirecekler'' geçiyor?
Edit: İtalya ve İspanyaya yardım gönderecekmişiz. Acaba politik bir hamle mi yoksa cidden hayrına mı?
Virüs yüzünden insanlar zor durumda, bu kısımda devlet bu insanlara yardım etmeli. Ancak bunun yerine devlet vatandaştan para istiyor. Depremde de istediler, salgın oldu istediler. O zaman biz neden vergi veriyoruz? Vergi vermeyelim, lazım olduğunda devlet istesin biz de bağış yapalım. Bunu konuşmak siyaset olmuyor. Parti politikası eleştiren yok, devlet yönetimi eleştirilmeli.Şu yorumlara bak, kimsenin virüs mirüs umrumda değil üstü kapalı laf çarpma,siyaset yapma derdindeler. Sussan olmuyor susmasan olmaz.