Bence gönderilmesin.İşin aşırı komik tarafı, İtalya ve İspanya gibi ülkelere de yardım gönderilmesi.
Ben gönderilmesin demiyorum tabi ama sonuçta hal ortada.
Bence gönderilmesin.İşin aşırı komik tarafı, İtalya ve İspanya gibi ülkelere de yardım gönderilmesi.
Tekalifi milliyeden hallice. Yüzyılda baya ilerlemiş bana soracak olsan.Koca ülkenin cumhurbaşkanı çıkmış, milleten para topluyor, bağış yapılmasını istiyor. Memleket batmış bildiğin.
O da işin başka handikapı evet. Ama AB gibi bunlara sırt çevirme fikri de midemi bulandırıyor aslında.İşin aşırı komik tarafı, İtalya ve İspanya gibi ülkelere de yardım gönderilmesi.
Krizi fırsata çevireceğiz mantığı herhalde bu ama kimin için fırsat orasını bilemem :SKoca ülkenin cumhurbaşkanı çıkmış, milleten para topluyor, bağış yapılmasını istiyor. Memleket batmış bildiğin.
O dönemler sadece çin için 150-200 milyon arası nüfus tahmin ediliyor.200 milyon insan ölmüş kara veba yüzünden. Tüm dünyaya yayılmış bir hastalıktır. O dönem dğnya nüfusunun 400 milyon olduğu tahmin ediliyor. İpek yolu baharat yolu gibi ticari yollar mevcuttu.
VilladaÖnceki sayfalarda biri, şu salgının en ateşli günlerinden birinde, herkesin evine kapandığı, eldivenle, maskeyle dolandığı bu tehlike zamanlarda evde parti düzenleyen bir grup avelin görüntüsünü paylaştıydı.
Bunlara ceza falan gelmiş duymuşsunuzdur da ben şeyi kaçırmışım.
Bu aveller bu partiyi öğrenci yurdunda mı yapmış?
Hani bizim yurtlarına el konulup karantina binaları haline gerildiği için mağdur edilmelerine üzüldüğümüz öğrencilerin yurtlarından?
Ne iş? Noolmuş? Nasıl olmuş?
Erdoğan bakım üniteleri konusunda bir numarayız diyor ya? Yer sıkıntımız olmaz diyor? Ayrıca ben sıradan vatandaş gibi davranıldığına inanmıyorum Fatih Terim’e.Negatife dönene kadar hastanede tutulurdu o adamHastanede yük olmasın diye. Solunum cihazı olmadan nefes alamayacak birisini bırakmazlar zaten. Ama çok az belirti gösterene ya da Terim gibi bir süre hastanede kalıp semptomları hafifletenlere böyle yapıyorlar.
Virüs vakası demek zaten ağır vaka demek değil. Diamond Princess'te hastaların yüzde 45'inden fazlası belirti bile göstermiyordu. O kişiyi evde bir odada izole etsen de yeter.
Hastanelerde yer yok yer. Sadece hafif olmayan hastaların bile sayısı fazla ki koridorlarda tedavi edildiğini görüyoruz. Bu tip vakaları eve göndermeyip de ne yapacaksın? Bodruma mı kilitlesinler?
Siz olmasanız biz ne yaparız yahu.Vergilerle zar zor 53-61li geçindiriyorduk. Tc sal bizi artık, lütfen.....