Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Koronavirüs Konusu

Tırnak içinde tekrar belirtiyorum. "Dünya tarihinde turizmin bu kadar gelişmediği ve insan nüfusunun bu kadar kalabalık olmadığı hiç bir dönemde virüs tüm dünyaya yayılmamıştı" Yani açın bakın virüs tarihine. 18.yy ve 19.yy'da tifüs ve grip etki etmiş onlar da yakın zaten.
200 milyon insan ölmüş kara veba yüzünden. Tüm dünyaya yayılmış bir hastalıktır. O dönem dğnya nüfusunun 400 milyon olduğu tahmin ediliyor. İpek yolu baharat yolu gibi ticari yollar mevcuttu.

Hastalığı devam eden bir adamı neden eve taburcu ediyorlar ki? Yayılımıyla ünlü virüs daha iyi yayılsın diye mi
Hastanede yük olmasın diye. Solunum cihazı olmadan nefes alamayacak birisini bırakmazlar zaten. Ama çok az belirti gösterene ya da Terim gibi bir süre hastanede kalıp semptomları hafifletenlere böyle yapıyorlar.

Virüs vakası demek zaten ağır vaka demek değil. Diamond Princess'te hastaların yüzde 45'inden fazlası belirti bile göstermiyordu. O kişiyi evde bir odada izole etsen de yeter.

Hastanelerde yer yok yer. Sadece hafif olmayan hastaların bile sayısı fazla ki koridorlarda tedavi edildiğini görüyoruz. Bu tip vakaları eve göndermeyip de ne yapacaksın? Bodruma mı kilitlesinler?

200 milyon insan ölmüş kara veba yüzünden. Tüm dünyaya yayılmış bir hastalıktır. O dönem dğnya nüfusunun 400 milyon olduğu tahmin ediliyor. İpek yolu baharat yolu gibi ticari yollar mevcuttu.
Dostum onları biliyorum. Ben yayılma sürecinin hızından ve dünyadaki tüm bölgelere ulaşmasındaki temel sebepten bahsettim. Ben turizmin gelişmesi ve insan nüfusunun artmasından kaynaklı diye fikir öne sürmüştüm.

Önceki sayfalarda biri, şu salgının en ateşli günlerinden birinde, herkesin evine kapandığı, eldivenle, maskeyle dolandığı bu tehlike zamanlarda evde parti düzenleyen bir grup avelin görüntüsünü paylaştıydı.
Bunlara ceza falan gelmiş duymuşsunuzdur da ben şeyi kaçırmışım.
Bu aveller bu partiyi öğrenci yurdunda mı yapmış?
Hani bizim yurtlarına el konulup karantina binaları haline gerildiği için mağdur edilmelerine üzüldüğümüz öğrencilerin yurtlarından?
Ne iş? Noolmuş? Nasıl olmuş? o_O

Koca ülkenin cumhurbaşkanı çıkmış, milleten para topluyor, bağış yapılmasını istiyor. Memleket batmış bildiğin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık