Lira mı? Ovvv. Abd'nin 2.2 trilyon dolar ayırdığı salgına bizim verebildiğimiz anca 15 milyar dolar bir para mı? Ölmüşüz de haberimiz yok.Lira. Dolar değil. O kadar Dolar ne arar bu memlekette?
Pere yoh peree.Vakıflara gitti paralar.Suri suri dediler gereksiz yere 2 savaş açtılar şimdi kasa boşaldı kime ne diyeceklerini bilmiyorlar işte.Allahtan sağlıkçılarımız iyi,ki o da çökmeye başladı.O da giderse tamamen yandık.Bu ülkenin en büyük yardım kuruluşu Kızılay ne işe yarıyor abi?
Öyle bişey de yok Ayemef parasal genişleme kararı aldı üye ülkelerden para istedi bizden 5 milyar dolar istediler. Tabi reyiz bunu bizden borç istediye çevirdi. Ayemef de ne kadar fazla paran varsa o kadar söz hakkın vardır tabi Abd tek başına Ayemef istedi parayı verdi söz hakkı için. Yani verilmiş bir para yok ortada sadece şovu var.Ayemef'e verdiği borcu alsa yeter reyiz.
Adamlar daha ne kadar yardım yapsın. Bak Başkent Gaz'a yaptıkları iyilik boru mu?Bu ülkenin en büyük yardım kuruluşu Kızılay ne işe yarıyor abi?
Bir de o parayı verseydik o zaman görürdük kanallarda yankılanan sesleri.Öyle bişey de yok Ayemef parasal genişleme kararı aldı üye ülkelerden para istedi bizden 5 milyar dolar istediler. Tabi reyiz bunu bizden borç istediye çevirdi. Ayemef de ne kadar fazla paran varsa o kadar söz hakkın vardır tabi Abd tek başına Ayemef istedi parayı verdi söz hakkı için. Yani verilmiş bir para yok ortada sadece şovu var.
bunların bulunduğu uluslararası bi topluluk var ya işte o yargılayacaktır.Çin'i hangi mahkeme de yargılayacak ki? Kendi mahkemelerinde mi yargılama olacak? Hadi yargılandı ve kabul edildi diyelim,ABD mahkemeleri evrensel bir mahkeme midir?
:dD: Ddd:dd çok güzel bunu gördüm helal olsun... god bless you